تا 88 روز دیگه میمونه . فک کنم بشه با کوئست لول آپ کرد... مثل وینتر بود.:\This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا 88 روز دیگه میمونه . فک کنم بشه با کوئست لول آپ کرد... مثل وینتر بود.:\This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Viper (05-17-2016)
اره شما اگه میشه یه تحقیقو بکن به ما بگو چقدر ارزش داره بعد ریست کردن چند تا بازی باید بریم و واقعا بهتر میشه یا نهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
یا خدا این ست ویندرانر چقدر خوشگله im gonna buy this shitty battle pass
ماشاالله سرعت اینترنت هنوز دارم اپدیت میکنم:دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از رو خود وبلاگ که بخوام خلاصه کنم بنظر مطمئن میاد، انگاری یه دکمه mm جدید اضافه میشه مخصوص کسایی که بوک خریدن بعد چهل تا بازی انجام میدی تا یه رنک بهت بده و بعدش اخر اینترنشنال هم به اپشن بهت میده که باهاش میتونی رنک فعلیتو جایگزین این جدیده کنی.
بازم جستجو میکنم اگه اینجوری که نوشته نباشه حیفه این پول بریزم تو جیب ولو
دوستان من هم چیزی در مورد mmr نفهمیدم نیازمند پوریا هستیم *!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
خوب ببینین . این mmr عه برا کسایی هست که 10 تا مچ TBD رفتن ولی رنکشون پایین مونده . شما وقتی بووک رو میخری 40 تا مچ میری بعدش دوباره میتونی 10 تا مچ TBD رو بری . اگه رنک جدید بالاتر رنک فعلی شد جایگزین میشه اگه نشد همون قبلی میمونه
erebor (10-07-2017)
ای بابا پس باید حتما بوک بخریم چقدر هست حلا بوکThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
35 / 36 هست . اگه بخای والت برخی 42 تومن اگرم بخای از لول 50 بخری باید یه 100 تومن بشه
من نشستم حساب کردم ادم بخواد بازی کنه با queste , achivment , wager , weekly , و فایربال لینا رو هم میانگین بگیریم هر دفعه 2000 تا، ولی پوینت بدست اومده از prediction manila major و prediction Ti و Daily hero رو هم حساب نکردم. با اونایی که گفتم میشه راحت 170 تا لول برد بالا. نظر شخصیه منم اینه که لول اپ تا 225 به بعد زیاد ارزش نداره.... حالا اگه ادم خوش شاس باشه یه بار فقط فایربال لینا رو رو وسطیه بندازه 24 تا لول هم فقط از اونجا میگیره. سیستم رنکشم بنظر اوکی میاد، شما رو نمیدونم ولی من از مسافرت که برگشتم لول 50 میگیرم و صبح میرم تو کار abuse شب میرم usw رنک بازی میکنم.
اگه 10 نفر جور بشیم اینجا abuse هارو با هم بریم هم تو وقت صرفه جویی میشه هم تو اعصاب
ویرایش توسط Viper : 05-17-2016 در ساعت 03:14 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©