فقط alliance افت داشتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
VGR و Fnatic هنوز با همون قدرت قبلي هستن
گروه A
گروه B
گروه C
گروه D
فقط alliance افت داشتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
VGR و Fnatic هنوز با همون قدرت قبلي هستن
Team Secret
A_W_Z_2 (05-30-2016)
نوشته هست ، لحن ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من جملم سوالی بود
شما فکر بد نکن.>:d<
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Aaliance و navi که زنگ تفریح هستن
البته سکرت هم میتونه همین نقشو داشته باشه
به dcو liquid خیلی امیدوارم
طرفدار OGهستم ولی به نظرم بالا هم نمیاد
اخ چقدر حساسه این بازی ها دارم لحظه شماری میکنم
یه مرخصی استحقاقی برای دیدن بازی ها کنار گذاشتم
میشه دقیق بگید چندم و چه ساعتی اولین بازی شروع میشه؟؟؟
A_W_Z_2 (05-30-2016)
June 03, Friday, 04:00 CESTThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شنبه صبح فك كنم بيفته 6 و نيم كه چهار تا بازي همزمان هست
OG vs Empire
NewBee vs coL
Wings vs DC
Secret vs Na`Vi
البته اگه برنامه اي كه گفته شده تغييري نكنه
ویرایش توسط Hooman.J : 05-30-2016 در ساعت 11:27 AM
Team Secret
A_W_Z_2 (05-30-2016)
یه پای فینال secret و یه پای دیگه EG هست . NAVI هم بهتر شده . شانسشو داره بیاد بالا
در کل Just NaVi
"I'm the beast of bedtime tales."
A_W_Z_2 (05-30-2016)
همين زنگ تفريح og و tl محبوب قلباتونو همين 2 ماه پيش له كردا :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جهت اطلاع ميگم
برادر a_w_z_2 هم كه هرچي پست عليه سكرت هست لايك ميكنه :d خسته نباشي برادر :d
Team Secret
A_W_Z_2 (05-30-2016)
بچه ها برای prediction ها چی زدید؟ من به عنوان طرفدار سیکرت برنده رو TL زدم به نظرم خیلی تیم پلی قشنگ و هماهنگی دارن. سخت ترین گروه هم گروه A/B هست ، گروه D هم من بعید میدونم EG بیاد بالا چون MVP و COL واقعا تیم های ضعیفی نیستن مخصوصا MVP که سابقش خیلی جلوی تیم های قوی خوبه اما توی شانگهای از eg خورد :/
A_W_Z_2 (06-10-2016)
تیم پلی قشنگ مربوط به زمان w33 بود ولی الان فراز و نشیب زیادی دارنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Team LiquidThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببخشید ... آره tl که خیلی خوبنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©