فقط یک سوال چرا زمانی که با bot بازی میکنی همه میریزن روی سر هیروی PA ..... اخه این چه وضعشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط یک سوال چرا زمانی که با bot بازی میکنی همه میریزن روی سر هیروی PA ..... اخه این چه وضعشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط reza2h : 06-01-2016 در ساعت 11:42 PM
هارد کری از نظر شما چیه؟!
کری تیم نباید بپره ساپورت رو بزنه!باید با کری حریف اتک به اتک وایسه!
بعد شما اینویز میخوایند چی کار؟!کری تیم مگه باید وسط فایت در ره؟!
آواتار ندارید؟!یه لیون و لینا که میزنن فانتوم بدون آواتار رو!
بشر هم که ندارید!کیو میخوایند بزنید؟!
بدون تانگو میرید تو لاین؟!
واسه کری اول بازی بوت می گیرید؟!
عکس ها هم که نصفشون زدن بیرون از صفحه!
توی نکات مثبت نوشتید :
1-پذیرفتن نقش های مختلف با توجه نوع ایتم بندی
2-داشتن قوی ترین اسکیل فرعی در کل بازی (اسکیل ۱)
یعنی چی نقش های مختلف؟!مثلا میتونید با فانتوم گنکر بازی کنید؟!یا ساپورت؟!
فانتوم کری میتونه وایسه و نهایتا آفلین اون هم توی بازی های پابلیک!
داشتن قوی ترین اسکیل فرعی؟!
2 مورف پس چیه ؟ هوک پادج؟!با آقانیم هر 4 ثانیه 450 دمیج پیور ! اسکیل 1 od ?!
من این آیتم هارو که میگم امتحان کنید ببینید این بیشتر جواب میده یا بیلد شما!:
( یوز کنید)
!
اینقدر زود قضاوت نکنید منم اولش فکر می کردم بدون basher و mkb نابود هستش بعد از اینکه توی چند تا بازی تست کردم دیدم کریتیکالهایی که به عمرم ندیدم میزنه شما مطمئن باشید تا از چیزی اطمینان پیدا نکنم هرگز مطرحش نمی کنم (سند موثق این نقش ریپلی سوم برای یک بار هم شده ببینبد باورتون بشه)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
PA به غیر از نقش کری در سه نقش دیگه (گنکر ، تانک ،پوشر )هم میتونه بازی کنه وقتی مطالبش کامل شد توی پست اول اضافش میکنم.
دمیج 4رقمی با اسکبل اول PA کدوم هیرو رو سراغ داری که همچین خسارت زیادی با یک ضربه وارد می کنه بعلاوه با ایتم هایی spell دارن ترکیب میشه هوک پادج کجاش همچین قابلیتی داره تازه ممکنه خطا بره ولی اسیکل اول این هیرو نه Miss میشه و نه خطا میره.
ویرایش توسط reza2h : 06-02-2016 در ساعت 03:06 AM
Match 2399709439 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 StatsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Match 2399013216 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
see them
:wthplz:
بازم بگیدنمیشه اینم مدرک .....بازم شما حداقل مثل دیگران زود قضاوت نکردی رفتی تست نمودیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط reza2h : 06-02-2016 در ساعت 02:45 AM
Match 2372899159 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این ریپلی هم ببینید
با اسون و ls تک به دو اتک به اتک وایسادم!
شما بهتره برید توی دمو هیرو 10 تا اسکیل 1 بزنید.ببینید چندتاشون کریت میشن
ن کاملا شانسھThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
خوب همین دیگه شانسه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی ممکنه از 10 تا یکیش هم کریت نشه!بعد این چهطور بهترین اسکیل توی بازیه؟!
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهترین و بدترین اسکیل داره بازی مگه؟؟؟؟؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
مطمئنم شما امتحان کردید ... البته روشی هست از سه تا یکیش کریتیکال بزنه!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©