داداش ایشون اصلا چنین حرفی رو نزدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه هیروی حریف bkb زده قبلا نمیشد ولی الان میشه با phantom strike پرید روش فقط همین
داداش ایشون اصلا چنین حرفی رو نزدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه هیروی حریف bkb زده قبلا نمیشد ولی الان میشه با phantom strike پرید روش فقط همین
reza2h (06-15-2016)
بله درسته ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پست اول اضافه شد .
با این حساب اسکیل 2 omnikinggt رو هواست....
دیگه BKB قدرت سابقش رو نداره .... توی پچ جدید بعضی از هیرو ها هم دمیج pure میزنن....
ویرایش توسط reza2h : 06-15-2016 در ساعت 04:52 PM
اگر دوستان مایل باشند اموزش tide hunter هم میتونم براتون نسخه بروز شده اش رو بزارم
ویرایش توسط reza2h : 06-18-2016 در ساعت 04:53 PM
DeadEffect (08-17-2017)
اقا که بدشش یاد اگه وقتشو دارید حتما قرار بدید استفاده می کنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
از سر کنجکاوی هم که شده به حرف شما عمل کردم نه basher داشتم نه life seal نه bkb.......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته این چهارمین بازیم با این ایتم بندی بودش توی مد normal عجیب این بود که تونستم Rampage بزنم دهن خارجی باز مونده بود بخاطر ایتم بندی......
Match 2446129376
اینکه چقد خوب بازی کردی برای حرف من نبوده . من فقط از دانسته هام و تجربه هام گفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون بابت آموزشت خیلی خوبه فقط pاantom lancer رو راحت با battle fury میشه زد اگه battle fury داشته باشی و یه crit بزنه همه ی ایلوژنا به فنا میرن فقط خود pl میمونه که دیگه راحت دگر بزنید بهش blink کنید روش بکشیدش ولی سعی کنید ینماتون رو زود بیارید satanic هم خیلی عالیه من میرفتم کنار base حریف satanic فعال میکردم میرفتم داخل rampage میگرفتم میومدم بیرون
ولی من آخر بازی با tiny slardar spectre , invoker راحت pa رو میزنم
هیرو های nuker مثل ماست pa رو میزنن مثلا من برای lion ایتمای dagon و syclon و aghanim میبندم بعد که اومد اول syclon میزنم بره هوا بعد هکس بعد با قدرت سه ماناش میکشم بعد 1 میزنم استان شه بعد داگون + اولتی و تمام
ویرایش توسط soroushlrp : 08-07-2016 در ساعت 09:37 AM
یارهاش ماست که نیستن . lion دو تا اسکیل بخوره خودش میترکه با اون hp کم ! مثلا pa رو هکس می کنی invoker میاد روت chaos - defending bleast میزنه و .... خدارفتگانتو بیامرزه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی آره اگه با هیروی nuker تک به تک بشی با pa ، اگه pa نتونه با اتک بزنتت و bkb نذاشته باشه ، راحت میمیره...
"I'm the beast of bedtime tales."
ولی اون مقایسه که lion میتونه pa رو بزنه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ABNightmare (08-07-2016),Amin_AssAssin (08-09-2016)
پست اول به روز شد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©