Match 2164207858 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این گیم روحمو آتیش میزنه
کامبک خوردیم در حد لالیگا
Match 2164207858 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این گیم روحمو آتیش میزنه
کامبک خوردیم در حد لالیگا
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Juger با Helm ، Desolator دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من وقتی هیرو invis توی تیم حریف باشه اعصابم خورد میشه! خیلی بازی داشتم که اینطور اعصاب نمونده واسم -_- یا توی بازی هایی که یه دسته از موجودات عجیب میان برا تاینی پوج اسلاردار pa و خلاصه همه ی هیرو ها russian blade میبندن!
مین کار هم جالب بود :دی از این به بعد میگیمش مین کار
خخخخخخThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نوب بودن
کریستالشون خوف بود که کل تیم منو مهار کرد
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
یه بازی بود آمار هم تیمی های من:
1-20-0
0-15-5
1-30-12
4-10-1
بود.
یجوری زدم ب کیبرد دکمه هشت کنده شد الانم با چسب چسبوندمش
از پسر عمم داغون تر ندیدم گلاب به روتون اون روز اعصابش خورد شد تف کرد تو مانیتور و بعد لیو داد!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
خوب عزیزانم با توجه به اینکه این چیزای که شما نوشتید اصلا ربطی نداشت میخام خاطره ی اولین الترا (کاش رمپیج میشد) براون بگم
یه بار با terror blade بازی کردم از اول بازی همه ی هم تیمیام اباندون بودن. تیم حریفم :riki ursa wrath king sand king crystal چار تا کری یه ساپ! همشون نوب بودن
دقیقه های 20 /25 بازی بود داشتیم جمع میشدیم . حدود لول 15 بودم که ایتمای زیرو بسته بودم:
مانکی. بش لول 2 . چشمه . دسلاتور. . پا تلپورت 2. ایتم ایمج(سه تات میکنه)
اول کریستال اومد جلو تو بیس روم 2 انداخت بعد یک کرد بعد اومد کنارم شیش کرد ! تا از 2ش در اومدم یه اتکش زدم رفت تو بش. بعد با دو تا اتک دیگه مرد (آخه لول 8 بود)!
بعد یورسا با انخش و وراس کینگ اومدن جلو گیرم اوردن با هیل 10% فرار کردم . بعد شیشم رو انداختم رو یورسا و 1 کردم مرد! بعدم زنده شد. لولام که از کولدون در اومد با ایتما و لول دو و 3 4 تا دمون درست کردم و بعد بش زدم رو یوراساو مرد!
حالا ... هنوز ایمیجام زنده بودن که روی وراس کینگ اومد روش بش انداختم دوسه تا اتک و بعد بایکم مرد چون ان شیشش تو کولدون بود زنده نشد اینم الترای من که رمپیج نشد!
ریکی بهم 1 اتک زد مردم! ینی تا دوروز غذا نمخوردم از ناراحتی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©