بازی به طرف باگ زده بود مینام بهش نمی گرفت منم از بدبختی مینکار بودم
بازی به طرف باگ زده بود مینام بهش نمی گرفت منم از بدبختی مینکار بودم
بابا فارسی رو هم خداییش دیگه اشتباه مینویسید.... واضح توضیح بدید مینکار چیه دیگه... techies.!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Soul Keeper (06-08-2016),w3c (06-06-2016)
من که خودم زیاد خاطره بد ندارم ولی یه سری یارم sf بود همش لاش میزد آخر گیم هم سریع فول شد رفت دم دریاچه Ultra گرفت هیلش نزدیک 25 اینا بود- دوباره برگشت رمپیجش کنه که من با blood روش 1 انداختم مرد
Apdentist (06-06-2016)
بازی مگه خاطره بد هم داره ؟ فقط من یاد سوتی یه بنده خدا توی گزارش مسابقات دوتاباز میفتم خندم میگیره )
ATER (06-06-2016)
3 بار پیش امده وسط بازی بهم PM دادن لگ شدم بازی برده رو باختم.
چند بار هم پیش امده از خود گذشتگی کردم گذاشتم طرف Carry یا Mid جای من بره که درگیری توی تیم پیش نیاد خودم رول دیگه ای پیک کردم بعد طرف رفته فید داده.
بازی هایی که خیلی توشون اعصابم خورد شده لیو دادم.
ولی بزرگ ترین پشیمونیم اینه که چرا اصلا به این بازی علاقه مند شدم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
خب الان نمیخوای سوتی رو بگیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مین کار
ویرایش توسط w3c : 06-06-2016 در ساعت 08:21 PM
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
چی شد چی شد من ندیدم :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[SIGPIC][/SIGPIC]
ATER (06-07-2016)
کی چی گفته ؟ من کلا توی بازیا بودم نمیتونستم ببینم کسترا چی میگنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©