من بازی نمیکنم اگر mw3 باشه یا mw2 بازی انلاین میکنم که این ها فکر کنم دیه از مد افتاده و کسی بازی نمیکنه یا اگر بازی کنن خیلی کد حال بهم زن زدن بهش که میپره هوا 100 متره مسخره بازیه
من بازی نمیکنم اگر mw3 باشه یا mw2 بازی انلاین میکنم که این ها فکر کنم دیه از مد افتاده و کسی بازی نمیکنه یا اگر بازی کنن خیلی کد حال بهم زن زدن بهش که میپره هوا 100 متره مسخره بازیه
call of duty چقدر حال بهم زن شده جنگ ربات رو جداگانه میساخت این کمپانی ، ریدن به بازی و جنگ واقعی . سال به سال فقط همینو بازی میکردم الان 2-3 ساله بازیش نکردم چون اشغال شده
بچه های خودمون بودن که گفتن بیشترین dislike رو در یوتیوب داشته این سری جدید کالاف دیو تی ؟
call of بعد از کالاف 4 دیگه خیلی بد شد، الان انگار داری star wars پلی میدی،ارزش بازی نداره
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ABNightmare (11-08-2016)
الان برید بشینید BF1 بازی کنید حال کنید مال جنگ جهانی اول هست خیلی حال میده سوار اسب میشن شمشیر داره و... انلاینش فوقلعادست گرافیکش هم که حرف نداره ولی COD متاسفانه خراب کرد
البته تو لیست پرفروش ترین ها این هفته COD MW1 remaster اول شد اگه اشتباه نکنم xD
reza (09-03-2022)
Cod remaster که جداگانه نمیفروشه چون اصلا اگر می فروخت کسی این cod جدید اشغالشو نمیگرفت
آقا من این cod iw رو گرفتم با این که سیستمم قویه fps خیلی داغونه رو 10-15 هست
minimum سیستمی که گفته می خواد
Processor: Intel Core i3-3225 @ 3.30GHz or equivalent
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
سیستم من:
intel core i7
16Gb ram
graphics :nvidia geforce gtx 960m
طبیعتا نباید اینجوری باشه
واقعا نمی فهمم مشکل از کجاست![]()
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
cod قبلی هم اینجوری بود من رو سیستم خودم که باید 4k با 60 fps اجرا کنه کاملا مشکل داشت و فقط فقط بخاطر اشکال در بازی بود که با اپدیت بعدی این شرکت فیکس شد . شما هم منتظر اپدیت باشیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شایدم راه حلی براش باشه بگرد و نظرات رو بخون
کلا لپتاپ همینطوریه , با اینکه سیستمت خیلی بالاتره ولی باز ممکنه لگ بدی , البته از کرک بازیم هست احتمالا ( اگه دانلودی باشه بازیت )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از استیم خریدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
r6s هم اینجوری بود ولی بعد از اینکه رو nvidia اجراش کردم درست شد ولی این گرافیک و بالا پایین میکنم تغییری رو fps نداره رو خوده intel hd graphcis هم اجرا میکنم fps میشه 1![]()
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©