gg wpThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
gg wpThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستانی که براشون کلش فیلتر شده باید خدمتشون عرض کنم که من براتون سوال گرفتم و گفتن فیلتر نشده و با تغییر dns در گوشی یا مودم قابل رفع هستش و ظاهرا dns که استفاده میکنید دچار مشکل شده . خود پشتیانی نیز می تواند dns را برای شما تغییر دهد
Milad._.R (11-27-2016)
من اهل بازی های فکر ی و ترسناک هستم کلا گیمر قدیمی هستم بازی های مثل سایلنت هیل همیشه ازش لذت بردم و سری اویل هم تا سری 4 رو دوست داشتم والانم منتظر اویل جدید هستم ببینم چطوریه تعریفاتی در وصفش شنیدیم
The Last Of Us 2 معرفی شد
بلاخره devil may cry رو تموم کردم
کدومش رو؟ آخریو؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The Last Of Us 2 معرفی شد
ما که سری 1 ش رو هم نشد بازی کنیم اینقد منتظر بودیم یه بازی خفن بدن بیرون مثل The last of us برای Xbox آخرشم هیچی ندادن یه بازی دیگه هم بود journey اونم خیلی خیلی دوست داشتم ببینم چیه،بازم انحصاری ps3 شد،اونو بازی کردی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
تو library دارم ولی وقت نکردم بازی کنم اصلا.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
DLC جدید Uncharted هم داره میاد
We have HaloThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
موندم season pass رینبو(rainbow) رو بگیرم یا battlefield 1
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©