یکی مونده با اخری 4باشه فک کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هنوز bossمرحله اخر رو نکشتم ولی خوب بازی تمومه دیگه
یکی مونده با اخری 4باشه فک کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هنوز bossمرحله اخر رو نکشتم ولی خوب بازی تمومه دیگه
Dante is cool ^_^
چه حالی کنیم با TLOU 2
-------------------
Titanfall 2 بگیر
به افتخار lost of the us 2 بزن دست رو چی کشیدم من سر شماره اول این بازی شاهکاری به تمام معنا بود دوستان میدونن درجه سختی بازی در حالت زمین گیر چیه نمود مارو تا ردش کردیم
کلا بلیزارد فاز اش چیه این همه سال دوتا یک رو حساب نیورد تازه امسال پچ 1.27 دوتا یک رو داده !
آقا كومبو بريك كيتانا رو توي سري ايكس باچه دستوري ميزدن؟؟
كسي ميدونه؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
تخصصی با کیتانا ندارم :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بابا برو سری بزن یوتیوب همه چی ریخته من خودم اکثر کامبوهارو از تو یوتیوب یاد گرفتم
حتی کلیپ کامبو 96% jason هم میتونی پیدا کنی LOL
اينا بيخودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توي بازي هاي حرفه اي امكان نداره بيشتر ٣٠٪ كومبو بزنه تازه با سلوم و صلوات چون اگه طرف كومبوبريك يوز كنه ممكنه گيم برگرده
به هرحال
من هيچوقت كومبو بريك يوز نميكردم ولي يكي پيدا شده كومبو حفظ كرده با درصد زياد، كوري خونده الان نيازه بدونم
Audrey Hepburn
100%This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته این کامبو جیسون که میگم 96% تو حالت Relentless فقط میتونی بزنی چون وقتی جونت در حد 1 هیت باشه وحشی میشه دمیجت تقریبا 3 برابر میشه(یه چیزی تو مایه huskar خودمون :دی ) راحت با 10 هیت میتونی کامبو بالای 50 بزنی
من خودم با kano حالت cutthroat
54% میتونم بزنم
samdeloges (07-09-2017)
اینا حالات خاصهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©