رو هوا تایید میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رو هوا تایید میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[SIGPIC][/SIGPIC]
بازی های سندباکس سوروایور هم اعتیاد آورنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
HurtWorld Terraria MineCraft Rust Ark H1Z1
[SIGPIC][/SIGPIC]
Viper (06-07-2016)
زندگی بی رحمه و فکر میکنید چقدر دیه پدر مادر هستن که خرج بکشن ، وگرنه اگر به خودم باشه تمام عمرم بازی میکنم !
Mr.Dr (06-07-2016)
پیشنهاد میکنم این مطلب رو بخونید تا با Pokémon Go آشنا بشید :
https://mag.digikala.com/%D9%85%D9%8...6%DB%8C%D8%AF/
و کلا مطالب موجود در اینجا :
https://mag.digikala.com/%DA%AF%D8%B...7%D8%B2%DB%8C/
به نظرتون بعد از عرضه جهانی ، این بازی در ایران هم همه گیر میشه ؟
بازی جالبی به نظر میرسه. در عین اینکه بیرون هستی میتونی بازی کنی
اما واسه ما که همش یکجا نشستیم و میکشیم همون کلش و کلش رویال بهتره
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
من یه چیزی رو نفهمیدم یعنی باید 24 ساعت که بیرون هستی داده گوشیت روشن باشه
خدا کنه که نشه وگرنه باید انتظار دعوا سر گرفتن Pokemonداشته باشیم چون بازیش مربوط به دنیای واقعی.مثلا داری راه میری یه دفعه دونفرو میبینی دارن سر اینکه پوکمون مال من بود دعوا میکنن والله به خداThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینم یه چیزی مثل همون کلش اولش طرفدار کمه بعد یه دفعه دغدغه خواب و خوراک بعضی ها میشه
آره باید آنلاینم باشی چون جلوت ممکنه یه پوکمون سبز شه تازه یکی دیگه هم میتونه پوکمونی رو که پیدا کردی ببینه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی از معاونین موسسه اسلامی الازهر در مصر که علاقه ای به «پیکاچو» هیولای زرد کوچک پوکمون ندارد فتوایی درباره این بازی موبایلی صادر کرده است.
معاون موسسه اسلامی الازهر، عباس شومان، بازی پوکمون گو با قابلیت واقعیت افزوده را محکوم کرد و گفت انجام دادن این بازی شیدایی است و حتی آن را با مست و لایعقل بودن مقایسه کرده است.
او گفته است: این بازی آدم ها را شبیه انسان های مستی می کند که در خیابان ها راه می روند و به صفحه موبایلی خیره شده اند که آن ها را به سمت هیولاهای خیالی هدایت می کند. او می گوید که این بازی زندگی و کار مردم را مختل کرده است.
عباس شومان می گوید ما آدم هایی را دیده ایم که به مساجد، کلیساها، زندان ها و مراکز پلیس می روند تا پوکمون های گم شده را پیدا کنند.
اگر چه این بازی هنوز به شکل رسمی در مصر شروع به کار نکرده است اما مردم پوکمون گو را از راه های دیگری روی گوشی هایشان نصب کرده اند.
البته این اتفاق تازه ای نیست، در ماه مارس هم در عربستان سعودی فتوایی درباره منع بازی پوکمون داده شده بود چرا که عقیده داشتند ژاپنی ها این بازی را تولید کرده اند تا ذهن کودکان را منحرف کنند و این بازی را قماربازی نامیده بود.
اقا این Diablo 3 عجب حالی میده دی:
کلیک موسش سخته واسم ولی عادت میکنم
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
Sharingan (07-18-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©