آقا من اخیرا rainbow 6 siege رو خریدم از نظرم بازیه خوبیه و خیلی به واقعیت نزدیک تره نصب به بازی های شبیهش برام جالب بود یه مدل سبک overwatch , call of duty رو قاطی کرده
آقا من اخیرا rainbow 6 siege رو خریدم از نظرم بازیه خوبیه و خیلی به واقعیت نزدیک تره نصب به بازی های شبیهش برام جالب بود یه مدل سبک overwatch , call of duty رو قاطی کرده
ویرایش توسط Persian Leopard : 07-29-2016 در ساعت 08:52 PM
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
پلیراش کمه و چیتر توش زیاد , این هفته هم کلا Free ه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از چیتر بودنشون خبر ندارم ولی از لحاظ کم بودن پلیر هاش تو casual که من بازی میکنم (هنوز نمی تونم رنک برم) 10 ثانیه ای پیدا می کنه هر بار هم یارای جدید مده مگر این که quit match نکنی بعد از تموم شدن یه دستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پینگمم 120 براش weu
ویرایش توسط Persian Leopard : 07-30-2016 در ساعت 11:49 PM
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
داداش با این نمیشه ادد کرد اسمتم باید بدی که قبلش هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
مقدور بود رمز چند تا بازی هم بزارین
No man's sky
پی اس 4 باز ها کسی اینو خریده؟ زیاد تریلر دیدم ازش تو یوتیوب بازی خیلی قشنگی بنظر میاد! شنیدم دنیاش هم نامحدوده(دراصل خیلی بزرگه) ولی نمیدونم سبکش چیه و دقیقا چی کار باید کرد تو بازی
کسی اطلاعاتی داره بگه
نگاهی به بازی No Man's Sky: معرفی بازی، ویدیوی گیمپلی و حداقل سیستم موردنیاز برای اجراThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Soul Keeper (08-13-2016)
اقا کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه تازگیا از دوتا یکمی خسته شدم یادمه ۵ ۶ سال پیش بود معتاد wow بودیم خواب نداشتیم دیگه ترک کردیم ولی دیروز یکم داستانشو خوندم محو بازی شدم حوس کردم کلا بازی کنم سمت دوتا هم نیام میخواستم بدونم کجا میشه گیرش اوورد ؟ اگرم میشه این داستانشو بزارید ما بخونیم بیشتر بدونیم.
{یادمه ۶ سال پیش بود او زمان پچ لیچ کینگ بود فک کنم یه هیرو warior ساختم میگفتن برو بگرد دور بر این جونوراررو بزن quest هارو هم برو lvlup شی خلاصه جوون مردمو معتاد کردن خلاصه کلی حال کردیم یه خاطره بدم که داریم یادمه این orc ها یه ۲۰ تا از این گردن کلفتاشون حمله کرده بودن به این قسمت شهر اصلی wariro نمیدونم اسمش یادم نیست قتل عام میکردن من به شخصه ۲۰ باری مردم خلاصه خون ریزی بودا دیگه این alianc خبر کردن داستان شد کردنشون بیرون در کل اگه کسی میدونه باس از کجا دان کرد یا گیر اوورد بگه.
میخوام بازی CS:GO رو بگیرم. معمولی شو بگیرم یا CS: Complete ؟ کانتر قدیمی ها هنوزم حال میده ؟ پلیر داره ؟
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©