خدا خانوادت و برات نگه داره :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بلاخره یکی پیدا شد حرف مارو بفهمه.
خدا خانوادت و برات نگه داره :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بلاخره یکی پیدا شد حرف مارو بفهمه.
''iMM (09-01-2016)
Sharingan (09-01-2016)
بازیش بدرد نمیخوره , برو Master of Orion بازی کن مثله Civilization ه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
UnHoLy666 (09-01-2016)
پوریا برنامهای برای WoW : Legion نداری ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از استریمهایی که میبینم بنظر خیلی خوب میاد
( مگه میشه بلیزرد چیز بد بسازه )
4 روز دیگه دانشگاه شروع میشه وقتش و ندارم اصلا.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از همین حالا skyrim رو pre-orderکردم یه لحظه اومدم یاد قبلا ها افتادم که چفدر پا این بازی بودم و دیدم فایده نداره باید بخرمش :دی
خیلی هم دوست دارم برم سمت Elder scrolls online ولی دو دلم چون همین الانش دارم overwatch dota2 hots بازی میکنم از سرمم زیادیه
Reinhardt new skin
این overwatch رو نمیشه ارزون گیر اوورد؟
خیلی خوبه این مپ راستی مگه اومد؟ نرفتم چک کنم ببینمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راستی تو Elder scrolls online بازی کردی؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©