خدا خانوادت و برات نگه داره :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بلاخره یکی پیدا شد حرف مارو بفهمه.
خدا خانوادت و برات نگه داره :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بلاخره یکی پیدا شد حرف مارو بفهمه.
''iMM (09-01-2016)
Sharingan (09-01-2016)
بازیش بدرد نمیخوره , برو Master of Orion بازی کن مثله Civilization ه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
UnHoLy666 (09-01-2016)
پوریا برنامهای برای WoW : Legion نداری ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از استریمهایی که میبینم بنظر خیلی خوب میاد
( مگه میشه بلیزرد چیز بد بسازه )![]()
4 روز دیگه دانشگاه شروع میشه وقتش و ندارم اصلا.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از همین حالا skyrim رو pre-orderکردمیه لحظه اومدم یاد قبلا ها افتادم که چفدر پا این بازی بودم و دیدم فایده نداره باید بخرمش :دی
خیلی هم دوست دارم برم سمت Elder scrolls online ولی دو دلم چون همین الانش دارم overwatch dota2 hots بازی میکنم از سرمم زیادیه
Reinhardt new skin![]()
این overwatch رو نمیشه ارزون گیر اوورد؟
خیلی خوبه این مپ راستی مگه اومد؟ نرفتم چک کنم ببینمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
راستی تو Elder scrolls online بازی کردی؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©