نه , کلا از Bethesda زیاد خوشم نمیاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط Oblivion - Skyrim - Fallout 4 رو بازی کردم.
نه , کلا از Bethesda زیاد خوشم نمیاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط Oblivion - Skyrim - Fallout 4 رو بازی کردم.
Bethesda سبك خاص خودشو دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازياش موقع انتشار مثل بمب صدا ميكنن!
ولي من شخصا با اسكايريم حال كردم الان هم دارم فال اوت بازي ميكنم بد نيست فقط خيلي حوصله ميخواد بازيش
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sharingan (09-02-2016)
نمیدونم کجای بازی skyrim رو دوست دارید
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
بهتر بود میپرسیدی کجاشو دوست نداریمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[SIGPIC][/SIGPIC]
اتفاقا خیلیا اینو بهم گفتن با این قبول دارم همه ی بازی ها سلیقه اییه ولی اسکاریم تو سبک خودش خیلی خوب بود ( من شخصا با بازیهای افسانه ایی باستانی اروپایی حال میکنم مثل اسکایریم ویچر دراگون ایج البته دراگون ایج زیاد بازی نکردم و.... ) اسکایریم هم با وجود نژاد های زیادی که داره و گستردگیه بازیش خوشم میاد ازش(از بازی های بزرگ خوشم میاد مثلا ماین کرفت :دی ) تنها مشکلش گرافیک بدش بود که اونم توی special edition رفع میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسکایریم بیشتر از ویچر بهم مزه میده خیلی باحالهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه ویچر بهتره :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته سخته مقایسشون کرد ویچر قشنگیش توی داستان و اهنگ ها و مبارزه و شخصیت سازی و گرافیکشه ولی اسکایریم نه قشنگیش توی دنیای گسترده اییه که داره همه کاری میشه توش کرد البته اسکایریم هم اهنگاش فوقلعادست همشون ارامش بخشه و fantasy هست ( من به اهنگ بازی ها خیلی اهمیت میدم بخاطره اینه اهنگاشونم جز لیست حساب میکنم )
forza horizon 3 اخرای این ماه میلادی میاد. یک هفته دیگه هم یه دمو از بازی میدن بیرون که میتونی دانلد کنی، فقط باید ویندوزت 10 باشه، زیر 10 نمیشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینم تریلر بازیه اگه ندیدی :
لینک
دیگه فک نکنم بعد از این بازی برای یه مدت مدید یه بازیه racing arcade openworld درست حسابی با multiplayer ببینیم (برای pc)
Dragon Age و Mass Effect بازی نکرده باشی گیمر نیستیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هردوشونو بازي كردم ولي نه كامل -_-This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
----
دراگون يه نسخه رو پي اس٤ داره اگه اشتباه نكنم درسته؟ فكر كنم ري مستري چيزي باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©