همین الان سکرت تونست به زور حریفش شکست بده secret vs chomnce بازی هم عقب بود با بازی خوب artezy با اسلارک جم کرد بازیو 6 7 تا کیلم عقب بودن! تا وسط بازی!
China - چین
Europe - اروپا
America - آمریکا
Southeast Asia - آسیای جنوب شرقی
همین الان سکرت تونست به زور حریفش شکست بده secret vs chomnce بازی هم عقب بود با بازی خوب artezy با اسلارک جم کرد بازیو 6 7 تا کیلم عقب بودن! تا وسط بازی!
دیگه زیادی شل گرفتنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حداقل هشداری شد که جدی تر بگیرن
من حس میکنم فینال این بخش سکرت و Polarity خواهد بود
احسنتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعن دلیلی نداره از استعداد rtz تو پست 1 استفاده نشه
وقتی اونجا هم میتونه خوب عمل کنه
EG راحت میاد بالا حریف سختی نداره
ویرایش توسط Hooman.J : 06-22-2016 در ساعت 03:29 AM
Team Secret
همین dab هم برگزار کنیم شاهکار کردیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
dark druid (06-22-2016),F[A]CTOR (06-23-2016),Hooman.J (06-22-2016),iHadLifeB4This (06-22-2016),Mohammad_ai69 (06-22-2016),Mr.Dr (06-22-2016),Viper (06-22-2016),[DR.[mmL (06-22-2016)
سکرت اینو میباختا
خوب شد نباخت وگرنه در توئیتر باباشونو میسوزوندم:d
Team Secret
آقا سکرت داره لوله میشه ) . . . بردن ولی واقعا اوایل بازی نابود بودن
ویرایش توسط dark druid : 06-23-2016 در ساعت 02:03 AM
یه بازی دیگه سکرت بیشتر نداره تا بره ti6....وای خدا بازیایه اولشون عالی بود 30-1 جلو بودن اونا gg نمیدادن چت میکردن فقط حتما ببینید.
باو چن تا بازی عقب افتادن من فحش بود بار ppy میکردم اما خیلی خوب ظاهر شدن به نطرم
هماهنگی شون از manila بیشتر بود
اقا secret همون cdec سال قبله
خوب رفتن بالاتر میتونن برن ti انصافی
Eg هم خوب داره میاد
Team Secret
OMFG OMFG OMFG
Just See The Immortal treasure II:imspinningplz:
برای هیرو های undying -invoker -riki-mirana -lich -morphling -earth shaker-wind ranger ساخته شده.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
تیم F5 ، ه lllidan رو stadin اورده بود قشنگ aliiance و ب.ت رو پوکوندن ، بازی قشنگی بود
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©