این Allstars چیه ؟
یه توضیحی میدید؟
China - چین
Europe - اروپا
America - آمریکا
Southeast Asia - آسیای جنوب شرقی
این Allstars چیه ؟
یه توضیحی میدید؟
خب ... طبق گفته ی من tl هم نتونست دووم بیاره ، منتظر باخت fnatic به mvp هستم .......
DC هم خیلی وحشتناک داره خودشو میکشونه بالا ؛ الان دیگه قهرمانی بدون شک غیر قابل پیشگویی هست
مسابقه بین 2تیم منتخب بازیکنان دوتا2 هست و جنبه ی fun دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط [DR.[mmL : 08-12-2016 در ساعت 12:29 PM
ای تیم این بچه که همه زیر سوال بردنش ببره من چه حالی کنم چقدر این w33 رو بدش گفتن حتی تو همین فروم خودمون ، گفتن هیروهایی که بلده کمو بدرد secret نمیخوره و .... ای ببرن حال میکنم
هرکی هم گفته بود از fan های rtz بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا اگر امسال دوباره EG قهرمان نشد...از معدود کسایی میشم که تیم محبوبم 2 بار قهرمان ti شده! هاهاها
جالبه بعد از برد پارسال هنوزم انگیزه دارن. zai واقعا از بهتریناس و میشه گفت دلیل اصلی انگیزه تیم برای برد هست.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
این Resolut1on تیم قبلیش چی بود؟ واقعا عالی پلی میده !
یه مدت تو همین roster قبلی تیم dc بود با aui و 1437 و قبل اون هم مدت زیادی تو team empire بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه التی معروف با Jug هم داره تو ti5 که rampege میگیره
Team Secret
bayani (08-13-2016)
all star برگذار شد یا قراره برگذار بشه ؟
اون التی رو silent زد دوست عزیز ... reso توی empire مید بازی میکرد اون موقع 18 سالش بود الان 19 واقعا جوون و عالیه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©