ع عا ع؟ ارکانا جوگرنات درومد؟ باز وولوو رفت دنبال پول اصلا فکرشو نمیکردم جوگر در بیاد بعید بدونم رای های جوگر بیشتر از io بوده باشه جوگر بیشتر پیک میشه دیگه طرفدارهاش هم بیشتره بیشتر هم میفروشه
من اعتراض دارم دیگه دوتا بازی نمیکنم
China - چین
Europe - اروپا
America - آمریکا
Southeast Asia - آسیای جنوب شرقی
ع عا ع؟ ارکانا جوگرنات درومد؟ باز وولوو رفت دنبال پول اصلا فکرشو نمیکردم جوگر در بیاد بعید بدونم رای های جوگر بیشتر از io بوده باشه جوگر بیشتر پیک میشه دیگه طرفدارهاش هم بیشتره بیشتر هم میفروشه
من اعتراض دارم دیگه دوتا بازی نمیکنم
بازیاول شروع شد حملهههههههه
DC گیم اولو برد
w33 god
iceice su**cks
بازی اول رو DC برد بازی خیلی قشنگی هم بود
DC lost draft ... BUT WON GAME
اگه از twitch ببینید charlie میگفت من میگم wings میبره ولی یه حسی بهم میگه یه dc به شکل عجیبی میبره .... ایکاش الان با چند نفر بازیو میدیدم که مثل خودم بودن ، همه خوابن منم تنهایی حال نمیکنم
منم دارم از twitch میبینم احساس تنهایی نکن منم بیدارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteDC Take My Energy ༼ つ ._. ༽つ༼ つ ._. ༽つ༼ つ ._. ༽つThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی بازی دوم پوکید
بازی اول خیلی قشنگ بود
بازی دوم Wings اعصابش خورد شد
امید وارم 3:1 تموم بشه و DC بزنه
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
saksa یه اشتباه غیرقابل بخشش کرد که از نظر من تنها سبب باخت dc توی بازی دوم بود ..... توی فایتای آخری نباید توی disruption ، song of siren میزد روی resolution ( باعث شد resolution عقب بیوفته و بعد از song of siren سریع برسن بهش و بکشنش)؛ حالا اینو کاری نداریم ، وقتی تلپورت میکنه دقیق میره وسط base که قشنگ sun strike میخوره
پ.ن : آقا با این وضع من نمیتونم بیدار بمونم یه روزه که نخوابیدم چشمام هی داره بسته میشه .
منتظر خبر برد dc هستم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©