دوستان این ویدئو خلاصه ای هست از TI سال گذشته که پیشنهاد میشه تو این چن روزی که تا TI داریم نگاش کنین
واسه منت که خیلی دردناک بود این ویدئو
https://www.youtube.com/watch?v=ew3O2pfQl74
China - چین
Europe - اروپا
America - آمریکا
Southeast Asia - آسیای جنوب شرقی
دوستان این ویدئو خلاصه ای هست از TI سال گذشته که پیشنهاد میشه تو این چن روزی که تا TI داریم نگاش کنین
واسه منت که خیلی دردناک بود این ویدئو
https://www.youtube.com/watch?v=ew3O2pfQl74
Team Secret
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
فردا صبح بازیها شروع میشه...باید فکر کنم سکه بندازن یا یکجور قرعه کشی انجام بدن تا تکلیف تیمها مشخص بشه...
والا جایی ساعت نزده هنوز من دیدم اما یا ۵ صبح هست یا ۶ و نیم. احتمال ۶ و نیم رو بیشتر میدم چون major ها همه این ساعت بودند.
فردا wild card هست از بین Ehome - Esc - Execration - Col دوتا میان بالا تیما تکمیل شه بعد گروه ها رو مشخص میکنن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
bayani (08-01-2016),iHadLifeB4This (08-02-2016),Milad._.R (08-01-2016),رهی (08-02-2016)
Group A به نظر من خیلی راحت ترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (08-02-2016)
موافقم گروه A تیمای کلاسیک داره و بازیای قشنگ El classico هم داریم ... ولی تیمایی که در حال حاضر قوین اکثزا گروه B هستن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
من فکر میکردم بازیها امروز صبح باشه...اینطور که معلومه ساعت 9 امشب میشه
اینطوری باشه بعد از تموم شدنش بازیهای گروهی شروع میشه...امروز صبح میذاشتن یک استراحتی هم به تیمها میدادن دیگه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام. برنامه و ساعت بازی ها از چه سایتی میشه چک کرد ؟
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
از Dota 2 | GosuGamers یا منوی خود بازی
WardeN (08-02-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©