به نام خدا
من میخوام از مدیران انجمن اجازه بگیرم بزارن از تمام آموزش ها انجمن استفاده کنم و یک برنامه درست کنم تا داخل این برنامه آموزش تمام هیرو های دوتا2 باشه .
به نام خدا
من میخوام از مدیران انجمن اجازه بگیرم بزارن از تمام آموزش ها انجمن استفاده کنم و یک برنامه درست کنم تا داخل این برنامه آموزش تمام هیرو های دوتا2 باشه .
ProGrammeR
برنامه برای pc یا موبایل ؟
داداش برای pc
ProGrammeR
با ذکر کامل و مشخص منبع و نویسنده مشکلی نداره
این برنامه یه سایت Dotabaz.com تعلق خواهد گرفت .
من تا امشب یک دمو میدم ازش ببینید اگه نظر داشتید بگید من داخل برنامه انجام بدم.
برای PC هستبرنامه برای pc یا موبایل ؟
ProGrammeR
Viper (06-22-2016)
با سلام
امروز نسخه آزمایشی برنامه Hero Help میزارم .(دو روز روش دارم کار میکنم)
برای دانلود کلیک کنید.
ببخشید اگه خوب به نظر تون نیامد خواهشمندم نظر بدید تا بهبود پیدا کنه.
اگه هم شد کمک کنید آموزش ها سریع تر گرد آوری بشه.
راستی داخل آموزش invoker/puck/pa/sf/ursa/pudge/lina هست فقط بقیه به زودی قرار خواهد گرفت.
نظر یاد تون نره
به امید خدا
ویرایش توسط hossien021 : 06-22-2016 در ساعت 05:33 PM
ProGrammeR
یک نظری بد ین دلم گرفت
ProGrammeR
من زیاد از نرم افزار سردرنمیارم که بتونم بگم چجوری (از نظر کد نویسیو اینا) بهتر میشه ولی از دید من الان که دمو هست خیلی خوبو جمع وجوره و بعدا که کامل بشه چیز ترتمیزی میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط راجع به خود اموزش ها چیزی رو بگم ، بعضی هیرو ها مثلا death prophet یک جور بیشتر نمیشه باهاشون بازی کرد ولی اکثر هیرو ها توی چند نقش میتونن بازی کنن و تو هر نقش اسکیل بیلد و ایتم گیریشون فرق میکنه مثلا alchemist رو هم ساپورت میشه بازی کرد هم کری، اگه بعدا بتونی همه نقش های یک هیرو رو اضافه کنی بهتر میشه. اگه بتونی یه چند خط هم مختصر زیرش توضیح بدی که دیگه عالیه
کمک هم خواستی این انجمن کلی متخصص داره واسه هر هیرو :دی
نسبت به حجمش بده (نظر من)
بعدا که کل هرو ها رو بخواید قرار بدید حجمش فک کنم...
تازه این فقط 2 عکس داشت 5مگ بود (نمیگم 5 مگ زیاده ) میگم بعدا که کل هیرو ها قرار گرفت حجمش خیلی زیاد میشه و شاید کسی دانلود نکنه با اون حجم،در کل مرسی زحمت زیادی کشیدید
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©