زیاد ملایم برخورد نکردن دوستان ، تاثیرات اونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
kappa به اون گندگی نمیبینی؟
بن کن منو
بن کن میگم
بنم کن راحتم کن
زیاد ملایم برخورد نکردن دوستان ، تاثیرات اونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
kappa به اون گندگی نمیبینی؟
بن کن منو
بن کن میگم
بنم کن راحتم کن
Team Secret
Sharingan (07-12-2016)
خوب آدم حسابی کسی با BM میره جلو آلچمیست ؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هومن واقعا داره درست میگه !
اینقد که میگید سطح بازیا پایینه و هرکی که میاد استیم دوتا 2 رو دانلود میکنه میاد می...نه به بازی (!) خوب مگه قراره با اینا بازی کنید؟!
من خودم 9 تا بازی از 10 تا بازی واقعا لذت میبرم!چون تیمی بازی میکنیم!
بازی تیمی لذت خیلی بیشتری داره!
کلا 2 روش هست واسه اینکه 4 تا آدم بیوفتند باهات!
اول اینکه رنکت بالا باشه!
دوم لول دوتات بالا باشه!
------------------------------
من خیلی دیدم که سر نرف کردن هیروهایی مثل od خیلی جدی هستید!
od رو با invoker مقایسه میکنید ؟
اینووکر اگه راحت بود یکی نمیشد میراکل یکی هم بشه ما!
od خیلی سخت بود اسکیل یکت رو روشن میکردی میرفتی هارد کری تیم حریف رو 4 تا اتک میکردی!
Sharingan (07-12-2016)
با سلام این نظر شخصی و من نمیخواهم به هیچ بازی توهین کنم
lol: من خودم عتشق این بازی هستم و هر روز یه گیم میزنم بازی بعضی مواقع بالانسه ولی اگه از اول شروع کنید به احتمال 50 درصد زده میشید چون smurf توش خیلی زیاده
hots:یکی از شاهکار های بلیزارد که کار خیلی جالبی هستش که تمام قهرمانایی که باهاشون خاظره داریم رو یه جا جمع کرده و با مپ های مختلفم اپدیت میشه
hon:نمیدونم بازیشم نکردم
dota2:اولین بازی که باش MOBA رو شروع کردم ولی در حال حاضر نمیتونم بازیش کنم چون بهم حال نمیده
---------------------------------------------------------This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظرتون ارش داره بریم به سمت hots و از صفر شروع کنیم ؟
چون خودم میخواستم دوتا رو چند وقت پیش ول کنم ولی دلم نیومد
هم وقت کمتری گرفته میشه همم اعصاب خوردی نداره ...واسه زمانش میگم ...
چون من کم کم باید واسه کنکور بخونم اصلا وقت واسه دوتا نیست
بعد 5 6 سال دوتا و دوتا2 بازی کردن حالا پشیمون شدم ...
Slayer (07-13-2016)
واسه اون زمانش این همه کاپا گذاشتیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب مرد مومن دارم میگم واسه وقتش میخوام دوتا رو ول کنم چه ربطی داره ؟
لطفا اول پست هارو کامل بخون
hots درسته pay to win هست ولی دوتا 2 هم هرکسی پول بیشتری داشته باشه قطعا از بازی بیشتر لذت میبره!
من که به شخصه دیگه حال گیم ندارم و فقط برای وقت پر کردن بازی میکنم.
دیروز هم بعد تموم کردن Witcher دوتا رو اپدیت کردم بعد یه ماه برم گیم ولی توی main menu از بازی اومدم بیرون.
ولی اگه قرار باشه بین اینا انتخاب کنم صد در صد Dota . پنج سال از عمرم رو صرف این کردم ...
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteمن همه ی پستای تاپیکی که توش نظر میدم رو میخونم.به نظرتون ارش داره بریم به سمت hots و از صفر شروع کنیم ؟
چون خودم میخواستم دوتا رو چند وقت پیش ول کنم ولی دلم نیومد
هم وقت کمتری گرفته میشه همم اعصاب خوردی نداره ...
-------------------
تو این 5 - 6 سالی که مدیر بودم تا حالا هیچکس نتونسته تو کل کل کردن با من پا به پا بیاد :دی
فقط یه بار فکر کنم Imm بود سر Specter بهم اشتباه ثابت کرد.
دقیقه 8 تاور t1 میوفته دقیقه 18 تاور t2 میوفته الکمیست هم 5-6 بار مرده اونوقت ساپرت تیم حریف میاد 6 تا سنتری میگیره، کمپ برای الکمیست ستک میکنه، اونیکی ساپرتشون میاد dust میگیره میچرخه تو مید بعد ساپرت من وارد که هیچی Courier هم fly نمیکنه که هیچ میره dagon میبنده از اول تا اخر بازیم گریه میکنه که چرا جلو الکمیست bm رفتی اون وقت شما اومدی اینجا میگی جلو الکمیست bm میرن پوکر فیس؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من نمیدونم چجوری بگم، od مثل پتچ قبل قوی هست فقط روش بازی کردن باهاش عوض شده، هنوزم میشه باهاش 4 اتک کرد، حرف من اینجاس که چرا وقتی قبل از 87 که تو هر بازی پیک میشد بعد از 87 دیگه پیک نشد؟؟ چرا؟ جواب اینه که یه مشت نوب عادت کرده بودن به od right click build و چون نوبن و Casual نمیتونن Adapat کنن خودشونو به روش جدید بازی کردن od، بعد از اونور اینوکرو مثال زدم گفتم مثلا چرا ایس فراگ نمیاد همین کاری که با od کرد رو با invo بکنه دلیلشم اینه که جز هیرو های top pick rate و محبوب نوب هاست و اگه هیرو های top pick rate نرف شن از فردا جماعت کمتر میاد دوتا2، کسی دیگه پول به بتل پس و اینچیزا نمیده، کسی ست جدید اینوکر و ست ایمورتال پادج و اینارو نمیخره......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و یه چیز دیگه هم بگم که کلا جدا از بند قبلیه، شما اگه فکر میکنه اینوکر هیرو سختیه، مشکل از خودتونه مخصوصا بیلد wex,quas. خیلی کاره سختیه تو مید وایسی لول اپ بشی بعد qhostwalk ، cold snap + urn of shadow + alacrity auto attack??? اینوکر exort که اصلا نگو ، من دعا میکنl هیچ وقت تو تیم من نیوفته چون تنها کاری که میکنن فارم کردنه، 20 دقیقه لاین وسط فارم میکنه بعدشم میره یه لاین خالی پیدا میکنه forged spirit میسازه دوباره اونجا رو پوش میده انگار داره nature's prophet بازی میده
Slayer (07-13-2016)
پوریا برادر من،من هیچ وقت با هیچ شخصی توی هیچ فرومی بحث نمیکنم و نخواهم کرد ولی اون دوستمون اومد گفت جو دوستانه ؟پس یعنی جو دوستانه ای نیست من بحث با کسی ندارم و با همه خوبم موفق باشید
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©