فیلم خیلی چرت بود یعنی همش گرافیک و شخصیت بود داستانی نبودالبته داستان داشت اما این داستان توی این مدت زمان که فکر کنم 2 ساعت بود نمیشد نمایشش داد
بهتر بود بیشتر به گیم ربطش میدادند
فیلم خیلی چرت بود یعنی همش گرافیک و شخصیت بود داستانی نبودالبته داستان داشت اما این داستان توی این مدت زمان که فکر کنم 2 ساعت بود نمیشد نمایشش داد
بهتر بود بیشتر به گیم ربطش میدادند
یعنی نظر تو باعث شد من بعد از مدت ها تو forum دوباره sign in کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دادا تو این شخصیت هارو نمیشناسی به این معنا نیست که معروف نیستن -_-
''iMM (07-18-2016),samdeloges (08-22-2016)
@رهیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظورتو از هیرو ها رو وارد کنن نفهمیدم.
Gul'dan و Medivh از معروف ترین شخصیت های سری Warcraft هستن که هم توی HearthStone و هم توی HotS حضور دارن.
- - - - - - - - - - - -
ویرایش:
طبیعیه که نتونن همه ی نژاد هارو تو یه قسمت فیلم سینمایی جا کنن. مثلا" شما فک کن بخوان از Game of Thrones که فک نمیکنم شخصیتاش به وسعت WoW باشه رو یه فیلم سینمایی ازش بسازن با مدت زمان 2 ساعت و همه رو توش جا بدن. امکان نداره به همه برسن و در عین حال داستان قوی ای پشتش بزارن.
ویرایش توسط ''iMM : 07-18-2016 در ساعت 04:44 PM
همین که باعث شد ساین این کنی خیلی کار خوبی کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
samdeloges (08-22-2016)
باید یکم اینده نگری میکردند که یک سریال کامل بزنن کل هیروی ها را جا بدند توش
عزیزم این فیلم در نظر Wow باز ها مذخرفه وگرنه جلو مردم عادی فیلم اکشن بزاری همشون 10/10 میدن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله درسته اگه سریالش میکردن بهتر بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنده چون wow بازی نکردم تا حالا اطلاعی نداشتم که بعد از دیدن فیلم تو گوگل سرچ کردم فهمیدم داستانو اصلاح شد.معروفیت بحث نیست کیفیت بحثهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
حداقل این فیلم باید 5 قسمت دیگه ازش بسازن که تازه بشه بهش گفت فیلم درست حسابی! . مثل سری فیلم های ارباب حلقه ها ، جنگ ستارگان ، هری پاتر و ...
"I'm the beast of bedtime tales."
rinnegan (07-18-2016)
اونم فقط WoW باز های hardcore که داستان بازی رو به طور کامل میدونن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وگرنه خیلی ها هم هستن که از backstory شخصیت ها و دنیا ی بازی خیلی کم میدونن و اونا هم مسلما خوشون میاد
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فیلم گنگ بود دلیلش هم اینکه کسایی که کتاب های وارکرافت رو نخونده باشن نمیدونن چی به چیهرهی فیلم رو دانلود کردم بسیار مزخرف بود هم داستانش هم شخصیتاش مدیو کدوم خریه گولدن کیه نمیدونم شخصیتاش از wow بود چی بود ولی خیلی بهتر میتونست باشه
چند تا ارک آوردن تو فیلم بگن فیلم به وارکرافت ربط داره کلا شخصیت الف ها رو یجا که دور پادشاه نشستن من دیدم فقط
بجا این کارا میتونستن هیرو هارو وارد کنن حالا خدا میدونه اون گوئل آیندش چیه رسید دسته اون ساحره :/
مثلا کسی نمیدونه چرا شخصیت جادوگره بد هست در صورتی که اگر کتاب رو خونده باشید میفهمید چون پدر و مادرش کارهایی کردن که اینطوری شده و نصفش خوبه نصفش بد و 2 آدم در یک بدن هستند .
در هر صورت من نظرم اینه فیلم بدی نبود ولی خوب هم نبود.
اگر فیلم از 10 هزار سال پیش داستان رو شروع میرد و هر قسمت که این اولین قسمتش بود 3 ساعت می بود امکان داشت یکی از بهترین های تاریخ بشه و حتی از Lord of the Rings هم بهتر بشه چرا که کشش این رو داشت به دلیل داستان بسیار قوی
ویرایش توسط Mr.Legendary : 07-19-2016 در ساعت 12:23 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©