بله. چی لازم دارید شما؟ تحویلش شاید یکی دو روز طول بکشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر تحویلش مهمه میتونید صبر کنید سایت رو که آوردیم بالا اون موقع سفارش بدید. تحویل آنی یا ساعتی خواهیم داشت.
بله. چی لازم دارید شما؟ تحویلش شاید یکی دو روز طول بکشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر تحویلش مهمه میتونید صبر کنید سایت رو که آوردیم بالا اون موقع سفارش بدید. تحویل آنی یا ساعتی خواهیم داشت.
Viper (08-06-2016)
rainbow 6 siege-stone bundle
Rainbow Six Siege’s Pro League gold sets
من 19 میرم سربازی هرچی سریعتر برسه دستم بهتره
این بازی یه مدل پول خاص تو خودش داره نمیشه اون رو خرید؟
ویرایش توسط Persian Leopard : 08-02-2016 در ساعت 01:16 PM
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
این اسمارو از خود uplay دادی؟ اسم کاملش رو بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان اینارو من پیدا کردم:
Tom Clancy's Rainbow Six Siege | ریجن فری هست
Tom Clancy's Rainbow Six Siege EU | فقط eu. آسیا و روسیه و آفریقای جنوبی هم هست البته
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Gold Edition
Tom Clancy's Rainbow Six Siege Season Pass
پک اسلحه هاشم هست. زیاده اما
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Viper (08-06-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از رو خود اپ uplay دیدم بری تو پیج خوده بازی قسمت dlc ها یه سری bundle هست که گان برای اپراتور ها هست که اون stone bundle رو گفتم اون یکی هم برای 4 تا اپراتور ست داره
این season pass میارزه بخرم؟
اگر season pass رو بگیری ۷ روز دسترسی رایگان به ماموریت های جدید هر فصل رو میگیریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داخل سایتش هست اینجا: Tom Clancy's Rainbow Six® Siege - Season Pass
Viper (08-06-2016)
چیلیتر شکنم ترکید باز نمیکنه
هیچ گان یا اپراتوری باز نمیکنه؟
اینارو میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
- day exclusive access to 8 all-new Operators that you can instantly add to your roster 7
- exclusive Season Pass Porter weapon skin
- Safari Bundle of five weapons skins
- 600 Rainbow Credits that ...
copy paste هم نمیشه کرد بد بختی ۲ ۳ تا چیز دیگه هم میده :دی سعی کن باز کنی من حوصله تایپ ندارم زیاده
Viper (08-06-2016)
چند؟
زملن تحویلم حدودن چقدره؟
ارسال شد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Viper (08-06-2016)
اقا شما که از uplay بازی خریدی ، امکانش هست از سایتی مثل G2A گیفت استیم بخری؟ :دی
اگه بشه که عالی میشه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©