QUOTE=TheNiGhTwOLFs;46527]اریکی منم درست نفهمیدم ولی بازم ulti به جا بود. حالا باس ببینیم بهترین حرکت بدترین چی بوده!؟
ولی کیفت خلاقیت عالی[/QUOTE]
کدوم حرکت ریکی رو میگین شما
QUOTE=TheNiGhTwOLFs;46527]اریکی منم درست نفهمیدم ولی بازم ulti به جا بود. حالا باس ببینیم بهترین حرکت بدترین چی بوده!؟
ولی کیفت خلاقیت عالی[/QUOTE]
کدوم حرکت ریکی رو میگین شما
خسته نباشی عارف .
تو این یازده سری همیشه حرکات مورد بحث بوده .......
تو تمام این دمو ها از یکیش خوشم اومد اونم بازی با ارملت امیر فانتوم بود . به نظرم حرکنا عرفه همه بازیا بود .
موزیک یه حالت روون داشت هیجانی ایجاد نمی کرد . مثلا اگه موقع حرکت یه افکتی داشت شاید بهتر می شد .
تعداد دفعاتی که نمایش خود حرکت رو نشون نمی داد کمی زیاد بود .
خوده دمو خیبی خوب . واقعا کار کردن با ادوب افکت و ساختن همچین دمویی کاره هر کسی نیست . از پوریا و صادق هم تشکز می کنم .
امید وارم تو دمو های بعدی بیشتر حرکات فان و wtf استفاده شه .
اون حرکت برای ریکی نبود
مربوط به میرانا بود که داره از قبل نشون میده ریکی داشته چکار میکرده ...
پس با عرض پوزش این قسمت خوب کار نشده بود. چون نباید حدود 40-42 ثانیه به یه حرکت اختصاص داده بشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
منم از اون موقه فکر میکنم خدایا اینو کدوم حرکتو میگنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط منم که با دانلود مشکل دارم ؟ سرعت دانلود در حد دیال آپه . ..
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
MasteR (08-01-2016)
آره،سرعت دانلود خداییش عالی بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
MasteR (08-01-2016)
خسته نباشی عارف جان , خیلی خوشمان آمد , واقعا خوب بود.
پ.ن : گلابی از من Special Thanks to نکردی
MasteR (08-01-2016)
فک کنم منو می خواستید نقل کنید ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله به نظره من نسبت به قبلیا ضعیفتر بود . من اندازه گرفتم 2.5 دقیقه از 5.45 دقیقه غیر از حرکات بود . یه بخشیش بله باید باشه ولی این مقدار به نظرم زیاد بود . 14 ثانیه سیاهی صفحه که زیاده به نظرم .
هر کسی نظری داره شاید از نظر شما عالی بوده ...
MasteR (08-01-2016)
لینک مستقیم که گذاشتم از سرور ایرانه ، یعنی اگه وی پی ان غیرفعال باشه بالاترین سرعت دانلود ممکن رو بهتون میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه هم ایران نیستید از مدیافایر میتونید دانلود کنید.
evilkingofdark (07-31-2016),FCB (07-31-2016),MasteR (08-01-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©