واقعا فوق العاده بود... ممنون از همه
واقعا فوق العاده بود... ممنون از همه
بسیار زیبا ادیت کرده بودید و لذت بردیم اما عزیز جان صحنه هایی که انتخاب کرده بودید زیاد مطلوب نبود غیر از اون صحنه ی میرانا که ارو زد به ریکی و اس اف سه نفرو سه کویله کرد بقیه اش خوب نبود و خیلی هم عادی بود
سعی کنید بگردید صحنه های بهتری پیدا کنید
از نظر گرافیکی هیچی کم نداشت!
TheNiGhTwOLFs (09-09-2016)
عالی بود میتونم بدونم با چی ساختینش؟
این بخش رو ببینید : آموزش دموسازیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
reza (04-04-2020),samdeloges (10-02-2016),Sharingan (10-02-2016)
بعد مدت ها منم اومدم و خوشحالم ک میبینم بازم ویدیو داریم
دمت گرم مستر جان واقعا کارت درسته پسر لایک
حرکتام خوب بود پلیر ها با اسکیل بودن
در کل مستر جان دمت گرم :X
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
MasteR (10-04-2016)
خیلی خوب بود برای من که ادوب پریمیر کار کردم چیزهای خلاقانه داشتش ......یه لحظه رفتم توی فکر wtf گفتم با اون مقایسش کنم خندم گرفت ....مثل این میموند که نون بربری با نون سنگک مقایسه کنی دوتاشون خوبن .....
انتقادم رو به عنوان یک مشتری نه یک همکار هستش: 1- توی کل دمو تقریبا اهنگت یکنواخت بود..... 2- صحنه هایی که انتخاب شدن بعضی هاش معمولی بودن 3- نسبت حجم فایلت با دقیقه دمو نمی خوند 110 مگابایت برای کیفیت متوسط زیاد هست این از لحاظ میگم که تازه کارت تمام صفحه نبود کراپ کرده بودی 4-صحنه های از دمو خارجی گرفته بود خوب ولی بعضی جاها دیگه نمکش زیاد شده بود (البته اینو از لحاظ این گفتم که شاید می خواستی توی سبک dota2 top play یا Legend دمو بسازی)
مابقی مشکلی نداشت........
سلام این اهنگایی که زدید برای دمو میشه بدید عاشقه این اهنگام من از کجا میتونم اینارو بگیرم؟
راستی که team speak داره؟
یک اهنگی هست تو ts از تمام voice های سیستم اهنگ ساخته اونم کسی داره؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©