سلام
دیدم این تالار اصلا آپدت بشو نیست آموزش هیرو veng را براتون گذاشتم آموزش را خودم ننوشتم و کامل نیست فقط نحو بازی با هیرو نوشته شده
امیدوارم به دردتون بخوره
http://s2.picofile.com/file/8264562800/Untitled_1.jpg
سلام
دیدم این تالار اصلا آپدت بشو نیست آموزش هیرو veng را براتون گذاشتم آموزش را خودم ننوشتم و کامل نیست فقط نحو بازی با هیرو نوشته شده
امیدوارم به دردتون بخوره
http://s2.picofile.com/file/8264562800/Untitled_1.jpg
samdeloges (08-21-2016),Viper (08-24-2016),رهی (08-21-2016)
چقدر غلط املایی داره :دی
-----------------------------
کلا هم از پایه غلطه آموزشش , نباید Veng رو کری کرد مگر در شرایط خاص.
Mohammad.S (08-21-2016)
در چه شرایطی باید کری کرد ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط dark druid : 08-21-2016 در ساعت 08:44 PM
وقتی کری دیگه ای نداری !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
--------
یه جا توی آموزش نوشته:
" اینکه شما کری برید یا ساپورتر به خودتون مربوط میشه اما به نظر من کری برید که در آخر گیم هم ساپورتر فوق العاده میشید "
اول بازی کری بری آخرش میشی ساپورتر ؟! یعنی چی این جمله ؟
ویرایش توسط WardeN : 08-21-2016 در ساعت 09:38 PM
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
♀♠♥ßKß♥♠♀ (08-21-2016)
یعنی اولش فارم میکنی و آیتم های اصلی carry رو میگیری وسط بازی به بعد از نظر ward , smoke , team fight و ... carry های دیگه تیم رو ساپورت می کنی در حین اینکه با آیتم های اصلی ای که گرفتی می تونی راحت کیل هم بگیری .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راستی اول بازی cour وظیفته.
"I'm the beast of bedtime tales."
این آموزش را من ننوشتم ولی ببینید اونجا که میگه کری کنید و آخر ساپوتر را مشخص کنم
شما الان ونگ پیک کردید کمی هم سفت شده حالا هیرو یارتون با اتکر سنگین ها یا کسایی که sutn دارندو . . . درگیر میشه مثلا وقتی فاریون 1 میکونه یا . . . .
الان شما باید صبر کنید تا hp یارتون تا جایی کم بشه یعنی زیر اتک باشه شما هم اتک میدید hp
که دیگه به مرز مردن رسید 6 میکنید (
مثال 1 ) pudge داگر زده قسمتی از مپ که دسترسی ندارند هیرو ها
هیرو یار را هوک میکنه
و 6 اش هم میزنه ( 2 هم روشن میکنه)
حالا فقط لازمه pudge را sw کنید و از پایین میزننش
مثال 2 ) slark رفته رو یارتون و داره با اتک بالاش **گادش حالا شما sw میدید روی یار و 1 میکنید . . . . .
یا همان مثال گوبلین که خیلی فوق العاده است
ABNightmare هم درست گفت مخصوصا در زمینه وارد
بازم نظر شما مورد احترامه
به خدا قسم ونجه نه ونگ
يعني روح كينه توز
آخه چرا ونگ؟؟
يكي از دوستام هست به دگر ميگه دجر اونم اينو ميگه ونج
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب این که معلومه ونج ولی مخفف اش را میگن veng
واسه اون دوست ات هم باید بگم کلا نباید انتظار داشت یک ایرانی بتونه تلفظ درست کل آیتم ها را بلد باشه و حتی عادت شده من خودم الان خیلی آیتم ها را بلد نیسم تلفظ کنم
یک حسی بهم میگه خودت پاشو آموزششو بنویسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من نه وقتش رو دارم نه حوصله اش رو , ولی وقتی این همه آدم دارن میگن اشتباه حتما یه مشکلی داره دیگه برادر من.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
------------------
کلا فلسفه ی اول کری کن بعد آخر بازی ساپورت کن اشتباهه.
شما میخوای تویه لاین همه ی کریپ ها رو بزنی بقیه هم لاینی هاتو عقب بندازی , بعد دقیقه 30 بازی یهو بری وارد بخری؟ کی میخواد Carry کنه.
------------------
شما Veng رو با کری های دیگه مقایسه کن , با یه مقدار آیتم چند تا کری رو میتونه بزنه آخر بازی؟
Juggernaut? Anti mage? Chaos Knight? Sven? Dragon Knight? Medusa ? Drow Ranger? و ....
کدوم اینا رو میتونه بزنه؟
-----------------
آموزش هیروی Vengeful Spirit - دوتا 2 آموزشه کاملی نیست ولی میتونی ببینی که همون Early Game وارد باید بگیره پس کری نیست.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©