اشتباه شما همینجاست..gondar هیروی carry هست..هیروی carry باید تو درگیری باشه تا جنگ هارو به نفع تیم برگردونه..اگه بخواد با ww از درگیری فاصله بگیره هیچ فایده ای ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اشتباه شما همینجاست..gondar هیروی carry هست..هیروی carry باید تو درگیری باشه تا جنگ هارو به نفع تیم برگردونه..اگه بخواد با ww از درگیری فاصله بگیره هیچ فایده ای ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک نکته هم باید بگم یعنی یه استراتژی که میتونین اول بعضی ۲ تا شیشه منا بگیرین و با سکیل ۱ اذیت کنین و راحت برین جلو و یونیت بخورین ۲ تا شیشه منا هم بیشتر از ۱۰۰ تا گلد نیست همهٔ سکیللتونو لول ۲ می کنین و ۶ رو لول ۹ بگرین من یادمه تواین گیم ینت لیدر بودم لین ۳ٔپل کردیم 3up solo mid solo sown بازیو بردیم بونتی هم خودم بودم بد این میتونین یه هند آاف میداس بگیرین (قبل از بوت) و گلد بخورین امتحان انین جواب میده
-1اولا 50 تا غلط املایی دارید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2-نمیدونم این استراژی از کجا در آوردید.
ولی بازم از نظر ممنون
1.سلام آروین من pd.dk امیر ؛)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
۲.استراتژیو معمولاً از مخ میارن
۳.تا حالا از بهنویس استفاده کردی ببینی چطوری فارسی می کنه؟
۴.خیلی ممنون که خوندی
Be Man Migan Phantom yani Carrye asli,,,Man God Like am to mese gushte fasl/\iDige Bazaret garm nist laye pickaye grouha,,,Hamash misazi Durugha ,,, be ma migi scourge khodet dar be dar donbale visaye europa/\Natars rat midim,,,bia base ma tanagholat midim,,,in itema adie baba naya lafse lati,,,attack base haji,,,miss midim crit mizanim mishi range kashi/\Are hanuz ras ras ra mirim,,,fountaine sahle inghad poshtam garme engar ru SUNRAY khabidam
Amin-Wanted (08-27-2012)
بهترین راه گرفتن 3 تا شیشه ماناست و بقیه هم هرچیزی که گرفتید بعد تا لول 3 برید و 1.2.3 بگیرید و شروع به اتک دادن و اینویژ شدن بکنید تا طرف خونش کم بشه 1 بکنید بکشیدش
یعنی یارو روسه با پینگ 20 اینترنت خدا امکانات فراوان نوب ترین ادم تو دنیا
یعنی یارو ایرانیه با پینگ 200 اینترنت 256 8 گیگ {ماله خودم}و امکانات دلار خدات تومان یعنیا مردی برو ترفش پارت میکنه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©