power treads ? :/
arcane boots - tranquil boot پیشنهاد میشه .
اموزش خوبی بود .
power treads ? :/
arcane boots - tranquil boot پیشنهاد میشه .
اموزش خوبی بود .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Fery (11-01-2016)
ببخشید والا قاطی کردم خیلی ممنون که تذکر دادین .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یادش بخیر با این هیرو پنج تا insaneمیساختیم om میدادم همه میومدن وسط تا اخر بازی ده بیستا رمپیج میگرفتیم گاد لایک میشدیم ذووق مرگ میشدیم
تشکر بخاطر زحمتت
Fery (11-02-2016)
این هیرو عشق منه
یه نکته هم گوشزد کنم اینکه با اسکیل 1 این هیرو , اولتی نکرو رو نمیشه کنسل کرد ... قبلا بخاطر همین قضیه پیک کرده بودم ولی دیدم نمیشه.
یه نکته خیلی جالب این هیرو داره که با کمی تمرین میشه 3 تا کمپ رو بصورت همزمان در یک دقیقه استک کرد .... 2 تا کمپ با اسکیل 3 و یک کمپ هم حضوری.
یه بار دیده بودم شدودمون و alchimist توی safe lane با هم بودن .... تا دقیقه 5 هر دقیقه , 3تا کمپ رو 3 بار استک کرد , آلچ هم تقریبا سولو و بود و زود لول اپ شد و 3 ش رو بالا برده بود ... اومد این کمپ ها رو زد و مین 5 battlefury اورد ... بعدشم خیلی سریع کریپ زد . مین 21 تقریبا بازی تموم شد
شدو دمون یه هیروی فوق العاده ست مخصوصا واسه save کردن یارها چه اول بازی چه اخر بازی.
فقط باید دقت کنید که وسط فایت از 1 تون درست استفاده کنید ... خیلی خیلی تاثیر گذاره
بهترین ایتم ها هم واسه این هیرو Glimmer , Force Staff , aether lance هست ... یعین این 3 تا ایتم به نظرم واسش کافیه که نهایت تاثیرش رو بذاره.
هیروی فوق العاده عالی هست ... کسایی که رول ساپورت رنک 3k به بالا هستن حتما روی این هیرو کار کنن ... خیلی خوبه
ویرایش توسط reza11 : 11-03-2016 در ساعت 05:37 PM
جلویه خیلی از هیروها جوابه مخصوصا با alch خیلییی مچه تو مسابقات بیشترین پیکو داره ولی تو رنک های پایینتر چون همه عشق کری پیک دادنن زیاد پیک نمیشه من رولم ساپورتره واقا با این هیرو خیلی حال میکنم و اینوکر ساپ
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©