اسم من حسین ـه اولین دمو دوتا2 هم من ساختم
مطمئنی که با من نبوده؟
تازه 2تا دمو برا سایت Error ساختم میگه رسمی نبوده LoL
اسم من حسین ـه اولین دمو دوتا2 هم من ساختم
مطمئنی که با من نبوده؟
تازه 2تا دمو برا سایت Error ساختم میگه رسمی نبوده LoL
حسین جان عزیز من خدا وکیلی اون دمویی که خودت ساختی از 10 نمره چند میدی بهش؟ خب بیشتر میخواست اول باشه دیگه...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من طرفا 2 3 ماه پیش تو تابستون به علی MorBiD پیام دادم گفتم علی میگفتی دوتا 2 نمیشه دوربین چرخوند دنگ و فنگ داره باید بیای Frame به Frame عکس بگیری بیا رفیقم یه راه پیدا کرده که میشه دوربین رو هم چرخوند هم Zoom کرد.
که برگشت گفت روش فکر میکنم و اینا بزار اول چند بار بازی کنم با محیطش آشنا بشم و... منم گفتم باشه...که بعدا گفت کار با Console سخته به این راحتی ها نمیشه دمو رو ساخت باید واستی بازی کامل بیاد...ما هر شب 1 ساعت بحث میکردیم سر این مسئله عزیزم
سایت Error هم سایت دمو دوتا هست + اینکه بهترین دمو ساز ها توش هستن و در این شکی نیست اما سایتی نیست که بخواد در زمینه دوتا 2 فعالیت کنه و دمویی که از اونجا میده رسمی هم بشه...
الان اولین سایت تخصصی دوتا 2 همین سایت هست بطوریکه ما داریم تیم ها رو هم معرفی میکنیم و تورنمنت میزاریم آموزش دوتا 2 میزاریم هک ها یا ترفند های دوتا 2 میزاریم و...و...و...
شما هم بیا دمو دوتا 2 توپ بساز نه اونجوری Frame به Frame ما هم چشم میگیم این رسمی هست. (گرچه خودت نسازی مهرداد داره میسازه...)
در رابطه با علی Morbid برو یاهو بش بگو آره MaMaD SaveH اینارو میگه راست گفته یا نه؟ تحقیق کن
اینارم پیام خصوصی بهم میدادی بهتر بود نه اینکه بیای بدون هیچی بگی نارحت شدم فلان و فلان که 10 نفر دیگه منظورتو نفهمن...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
دوستان این برنامه هنوز کار میکنه؟ بنی که نداره
شرمنده از اسپم
دوستان این برنامه فقط برای Dota2 هست یا برای Dota هم کاربرد داره ؟
خوب ینی همچین برنامه ای واسه Dota نیست ؟ ایا ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dawsh Age Mishe Sade Tar Tozih Bedi !
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©