This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه واقعا حواستون اين روزا پرته
ميگم سوالاتون اطلاعات زيادي بهتون نداده يه چيزيت ميشه ها
پ. ن: من تاحالا به اطلاعات كسي توهين نكردم چون ميدونم خودم بد نوبيم
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه واقعا حواستون اين روزا پرته
ميگم سوالاتون اطلاعات زيادي بهتون نداده يه چيزيت ميشه ها
پ. ن: من تاحالا به اطلاعات كسي توهين نكردم چون ميدونم خودم بد نوبيم
ویرایش توسط samdeloges : 09-17-2016 در ساعت 06:25 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
آقا اگه بازي نميكنيد بگيد تا من ديگه زياد نيام تو سايت اسكلمون كردين همه بيايد بازي كنيم ديگه چرا مديرا فك ميكنن خزه؟؟؟ مخصوصا آتر مطمئنم فك ميكنه خزه اين بازي
Audrey Hepburn
به نظر من سبک بازی مشکل داره همون طوری که کاربر mamad warlord گفتن بعنی چی یه اسکیل در نظر گرفتم بگید چیه باید بازی 4 تا نکته جالب داشته باشه و گرنه میشه اسپم کده
مثلا من خودم یه بار جواب دادم دیدم چیز جالب و نکته داری دیگه نمیدونم گفتم یکی دیگه شروع کنه
اسمش بيست سواليه آموزش هيروها با تمام نكاتشون توي سايت هست و تاپيكش اين نيستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Audrey Hepburn
یعنی شما فقط به خاطر این تاپیک میای فروم؟ صرفا چون ما شرکت نکردیم یعنی بازی رو خز میدونیم؟
آقا اگه بازي نميكنيد بگيد تا من ديگه زياد نيام تو سايت اسكلمون كردين همه بيايد بازي كنيم ديگه چرا مديرا فك ميكنن خزه؟؟؟ مخصوصا آتر مطمئنم فك ميكنه خزه اين بازي
پ.ن : آتر مدیر نیست برادر.
Slayer (09-18-2016)
مسابقه اینطوری فایده نداره !
اگه جایزه داشت یه چیزی !
خیلی هیجانی نداره !
اگه همه اعضا شرکت کنند خیلی جذاب میشه الان من دارم نگاه میکنم این دو روز کلا 3-4 نفر فعال بودن تو این تایپک
زندگــــِ مـن فقـــط یـک بــآزی بود
حــــیف دســــته بازِیــــ
دســــت بد کســــی افـــ ـــ ـتــاد
نگفتم نميام گفتم كمتر بيام اصن اومدن من مگه فرقي برا كسي داره؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آتر مدير نيست!؟؟؟!!؟!؟ شما به مديريت خودتون ببخشيد!!!
Audrey Hepburn
آخه مثل کسایی هستید که تا یکی بالا سرتون نباشه نمیتونید خودتون درست بازی رو ادامه بدین
یکی سؤال می پرسه بعد یکی میاد میگه دوست عزیز شماره بزار! بعد اون شماره میزاره نفر بعد میاد می پرسه شماره نمیزاره اون ۲ نفر قبلی قهوه ای میشن :دی
دوباره یکی سؤال می پرسه که اصلا نخونده پستای قبلی جوابا چی بودن! بحث همون no target و point target. مثلا میاد میگه ۶ void واسه فرار کردنه
یکی دیگه وسطش نظم سؤالهارو به هم میزنه میاد یک اسپم خوشگل میده :دی
سؤال کننده میاد میگه یک اسکیل در نظر گرفتم بیاید بگید چیه :دی بعد اگر سؤال غیر از بله و خیر باشه قبول نیست rofl
شما هم خیلی موضوعات رو تفسیر میکنی پیش خودت. لابد من یا کس دیگه وقتی نمیایم علاقه نداریم، نمی بینیم، حوصله فکر کردن نداریم و... چه ربطی به خز دونستن داره؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میدونی الان همین نوع حرف زدنت با پوریا چقدر زشته؟ کلمات کنایه آمیز و اینا. بعد اونوقت حق گله کردن هم به خودتون میدین؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگرم میخوای جوابمو بدی موقع نقل قول بقیه متن که با شما نبودم رو پاک کن بی زحمت بدم میاد یکی کل پستو نقل قول میکنه در حالیکه ۲ تا خط مخاطبم بوده
-------------------------------------------
یکی از دلایل اینکه ایرانی ها از روسها بد ترن میدونید چیه؟ دوتا ۲ به زبون روسی هست طرف راحت اسکیلارو میخونه متوجه میشه اما اینجا طرف باید انگلیسی بلد باشه که متاسفانه نیست! و فرق no target و point target و چمیدونم مجیکال و پجیکالو فیزیکال چیزیکالو اینارو نمیدونه
اونوقت انتظار دارید بیاد ۲۰ سؤالی جواب بده؟ این وسط یکی که فقط یک کم بیشتر حالیش میشه میاد یک سؤالایی میپرسه که مثلا دیگران خیلی سخت بتونن جوابشو بدونن برادر شما در حد هم اونا نباشی بیشترم نیستی
اصلا بحث کردن و یادآوری یکسری نکات خیلی ساده با یکسری از اعضا شان آدم رو پایین میاره! ۴ نفر آدم میان میخونن به ریشمون میخندن به خدا میگن مدیره اومده طریقه پست دادن و خوندن مطالب رو به دیگران یاد میده!
بیچاره همین ATER چند بار تو نوشته هاش تو پرانتز نوشت لطفا با لحن خوب بخونید؟ یا مثلا من منظورم فلان هست سوء تفاهم نشه براتون؟ چون می ترسید یکی بیاد پستشو نقل قول کنه چرت و پرت بگه اونوقت ضایع بازی شه تو انجمن!
پنهان کننده:
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
صبر كنيد اينجا موضوع اتهام منم!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزيز دل برادر من نگفتم التيميت وويد براي فراره گفتم ميتونه براي فرار استفاده بشه اينا خيلي باهم فرق دارن پست هاي بعديشم بخونيد دستتونم روي صورت مبارك نذاريد و به من بخنديد به پيشونيتونم نكوبيد
بعد گفتيد فك نميكنيد خزه حوصله نداريد؟؟ شما حوصله نداريد همه هم حوصله ندارند؟؟؟
بعد گفتيد حرف زدنت با پوريا بد بوده زشت بوده شما نشاني از تمسخر در حرف من ديديد؟؟؟ جديدا پوكر فيس يعني من دارم ميخندم؟؟؟؟
اون پوكر فيسم كه موهاش بلنده فك كردم بيشتر شكل خودمه فردا ميرم اصلاح
مسئله ي بعد چون مدير شديد فكر ميكنيد ديگه خيلي pro شديد در شان خودتون نميبينيد بيايد بگيد دوست عزيز اون اسكيل no target نيست براي مثال؟؟؟ يعني چه آخه كي گفته اين كار شان آدمو پايين مياره؟؟؟
اگه كسي چيزيو بلد نيست اين درسته ولش كنيم تا كلا بلد نباشه؟؟ حداقل يه بار بگيد بهش خواست گوش ميده شما كمكتونو كرديد
يه بار ديگم گفتم آموزش هيروها با نكات اسكيلاشون موجوده اين تاپيك صرفا براي بازيه!!
ویرایش توسط samdeloges : 09-18-2016 در ساعت 02:58 PM
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©