فقط من نیستم. جای این حرفا اطلاعاتتون رو بالا ببرید و انقدر حق به جانب حرف نزنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط من نیستم. جای این حرفا اطلاعاتتون رو بالا ببرید و انقدر حق به جانب حرف نزنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من اطلاعات ندارم سطحمم خیلی پایینهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی وقتی شما که اطلاعات زیادی دارید شرکت نمی کنید
مجبور میشیم ما شرکت کنیم هر چند که هیچ اجباری نیست در انجمن بازه هر کی دوست داره بیاد هر کی دوست نداره نیاد و من حق ندارم بگم مجبور چون اگر ناراضی باشم میتونم شرکت نکنم
ولی الان که داریم با همین سطح بازی میکنیم درست نمی دونم شما وسطش بیاید ایراد بگیرید
در کل من از شما معذرت میخوام
زندگــــِ مـن فقـــط یـک بــآزی بود
حــــیف دســــته بازِیــــ
دســــت بد کســــی افـــ ـــ ـتــاد
من شخصا هیچ الزامی به شرکت کردن در تاپیک نمی بینم. هرچند سعیم رو کردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیشه چون مدیر نمیاد شرکت کنه انگیزه شرکت کردن دیگران رو زیر سؤال برد. مگه دیگران واسه من یا پوریا و میلاد و... میان؟ هر کس دوست داشت شرکت میکنه
خواهش میکنم. چیزی نبوده که معذرت خواهی کنید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
The Viper (09-25-2016)
چي كار كنيم حوصلمون هم سر رفت اين تاپيك هم چند وقت يكبار تعطيلش ميكنيد تلگرام هم حال نميده كانالتون هم كه فعاليتش كمه يه حركتي بزنيد دمتون گرم دي:
اولا سؤالي پرسيده نشده كهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوما خير جايزه نداره فقط كسي كه جواب درست رو گفته سوال بعدي رو ميپرسه
سوما اين تاپيك به علت إيراد گيري بعضي از مديران فعلا غير فعاله
لطفا توی تلگرام منو ادد کنید بریم تور. مرسیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا مسخره بازی هم حدی داره،فک کردی مردم اینقد ندیده هستن تا دیدن دختری ... خاک تو سرتون همین!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوست من شما اعصابت به نظر الان خورده فک نکنم منظورشون این بوده باشه میخواستند سو تفاهم نشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
دمت گرم d:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فك كرده ذبله اون زير تبليغات گذاشته
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©