اقا من خیلی کلیپ از دوتا2 داخل youtube دیدم که واقعا کیفیت و استایل هیرو ها شاخ بود ولی متاسفانه الان من ریختم اصلا استایل هیرو ها خوب نیس انگار که رنگ های روی هیرو قاطی شده باشه کلا گرافیک خوبی ندارم مشکل از چیه ؟ گرافیکم 1gb رم هم 2gb
اقا من خیلی کلیپ از دوتا2 داخل youtube دیدم که واقعا کیفیت و استایل هیرو ها شاخ بود ولی متاسفانه الان من ریختم اصلا استایل هیرو ها خوب نیس انگار که رنگ های روی هیرو قاطی شده باشه کلا گرافیک خوبی ندارم مشکل از چیه ؟ گرافیکم 1gb رم هم 2gb
در ضمن برخلاف دوستانی که میگن لگ fps دارن من با bot بازی کردم بازی کاملا صاف بود ولی نمیدونم چرا همچین مشکل گرافیکی دارم ...
ATER (10-06-2016),samdeloges (10-06-2016),smartmob (10-06-2016),the_baltazar (10-11-2016)
احتمالا اگه افلاين بازي ميكني نسخه قديمي داري ونسخه قديمي تصاوير مبهم و استايل هيرو ها بهم ريخته اس نسخه بروزش اين مشكاوات نداره
the_baltazar (10-11-2016)
وارد تنظیمات شدم و گرافیک رو بهبود دادم و خوشبختانه بازی لگ نداره ممنونم بابت نظراتتون
چند تا اسکرین شات از داخل بازی بزار .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکلم حل شد داداش تشکرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©