بنام خداوند جان افرین .
با اموزش Clockwerk در خدمت شما هستم .
معرفی هیرو :
این هیرو یک هیرو Melee و Nuker هست که به واسته اسکیل های بسیار قدرتمندش حتی میتونه اخرای بازی یک کری مثل Legion رو داخل 1v1 پودر میکنه ! مخصوصا زمانی که با این هیرو Duel کنه! هیچی از Legion نمیمونه ! . با 6 خودش میتونه از فرار حریفاش جلوگیری کنه و یا میتونه شروع کننده خوبی باشه . با اسکیل 2 خودش میتونه زمان بیشتری در تیم فایت حضور داشته باشه و همچین میتونه با اسکیل 1 خودش حریف رو Mini Bash کنه . در کل اسکیل های خیلی خیلی مچی داره که اگه ایتم بیارید تیم حریف رو جمع میکنید شخصا بهتون قول میدم
داستان هیرو :
Rattletrap فرود قوم و خویش دور Tinker و Sniper، و مانند بسیاری از قوم Keen Folk، قامت کوچک خود را از طریق استفاده از وسایل کوچک مکانیکی و شوخ طبعی جبران کرده است. پسر پسر یک ساعتساز، Rattletrap سالهای زیادی را به که تجارت شاگرد قبل از جنگ از کوه سوار و جاروب دشت روستاهای رایگان از چنین مشاغل بی ضرر است. "تجارت جدید شما نبرد است،" پدرش در حال مرگش به او گفت به داخل محلی در روستای اجداد خود در خرابه سوخته دفنش کند .
این یک کاسب فقیر که ابزار خود را مقصر می داند، و Rattletrap هرگز به بهانه بود. پس از دفن پدرش در میان خرابه های روستای خود، او مجموعه ای در مورد به خود تبدیل به بزرگترین ابزار جنگ که هر جهان تا کنون دیده بود. او قول داد که هرگز دوباره آمادگی گرفتار می شود، به جای استفاده از استعدادهای خود را به جمع آوری یک زره Clockwerk صفحه به شوالیه زمین های دیگر مانند قوطی حلبی کنید و با مقایسه. حالا Rattletrap با دستگاه های یک جنگجوی کوچک اما مرگبار که مهارت در کمین و تخریب به سطوح نزدیک به خودکار از بهره وری افزایش یافته است زنده است. یک صنعتگر از مرگ، mechanizations خود کار کوتاه از بدون تعجب و تشویش، منادی سپیده دم جدید در این سن از جنگ. ساعت چند است؟ از آن زمان Clockwerk است!
مترجم : خودم
نقش هیرو :
[ آشنایی با نقش هیرو ها در دوتا 2]
Rattletrap, the Clockwerk
"A good offense is the best armor. Good armor is also good armor."
"یک قانون شکنی خوب بهترین زره است. زره خوب نیز یک زره خوب است"
نکات مثبت :
دارای MS بسیار بالا اول بازی
اسکیل های بسیار مچ
حریف رو گیج میکنه Xd
اسکیل های با دمیج بالا
اسکیل هاش نیاز به مانا زیادی ندارن
دارای Mini Stun
دارای Stun
رشد خوب اجیلیتی با توجه به استرج بودنش
کولدان اسکیل ها تقریبا پایینه
نکات منفی :
ارمور بسیار پایین اوایل بازی
میزان مانا کم ولی اواسط بازی اوکی میشه
میزان دمیج پایین اوایل بازی
جلو هیرو های illusion دار کم میاره !
جلو مجیکر ها کم میاره !
اسکیل ها :
اسکیل 1 :
نکات :
اگه حریف bkb داشته باشه این اسکیل روش تاثیری نداره .
رو یونیت هایی که داخل Fog of War هستند تاثیر داره ولی یونیت / هیرو هایی که invisible و invulnerable و hidden هستند تاثیری ندارد .
تعداد دفعات شارپل 16 است .
نوع دمیج : Magical#
اسکیل 2 :
مشخصات Power Cog :
نکات :
یونیت های invisible اگه نزدیک Cog ها بشن دمیج میخورن و ماناشون میسوزه .
اسکیل 3 :
نکات :
هنگامی که راکت لانچ میشه از مبدا تا مقصد راکت واسه شما vision میشه ( روشن میشه )
رنج بصورت گلوبال یعنی به هر جای مپ که بخواید میتونید لانچ کنید
سرعت راکت 1750 است .
التیمیت :
نکات :
اگه حریف bkb داشته باشه Stun نمیشه و دمیج نمیخوره
اگه حریف های شما کنار هم باشن و شما روی یکی از انها hook کنید ، دمیج و Stun اسپلش ( Splash ) میشه یعنی روی همه حریف های شما تاثیر میزاره ولی درصدش مثل 2 هیرو Sven کم نمیشه
اسکیل گیری :
محبوب ترین روش اسکیل گیری بین بازیکنان :
ایتم گیری :
این هیرو ایتم های خاصی داره که باید حتما بیاریدشون .
توضیحات :
یکی از مهمترین ایتم ها واسه شماست چون اگه داخل 2 یکی رو گیر بندازید میتونید با اکتیو کردن این ایتم دمیج کمتری بخورید + دمیج حریف رو به خودش بر میگردونید که واقعا ایتم مناسبیه !
خیلی ایتم مناسبیه چون کولدان التیمیت شما رو خییییلی پایین میاره و میتونید داخل 2 خودتون حسابی به حریف دمیج بدید !
از نظر من بهترین بوت واسه این هیرو همینه چون دمیج شما خیلی اول بازی پایینه و نیاز به دمیج دارید . چون شما رشد اجیلیتی خوبی دارید مشکل اتک اسپید کمتری دارید و همچنین مانا زیاد نیاز ندارید پس بهترین بوت واسه شما بین بوت های بازی اینه .
برای خفت کردن و فرار کردن خیلی مناسبه !
اگه مجیکر جلوتون بود دریغ نکنید و بگیریدش .
اگه Mid بازی میکنید بگیریدش ولی خب اگه up یا down بازی میکنید گرفتن یا نگرفتنش مهم نیس و بزارید هیرو Mid شما Power ها رو Bottled کنه .
اوایل بازی که التیمیت شما کولدانش بالا هست مناسبه و میتونید خودتونو به حریفتون برسونید ولی من توصیه نمیکنم و توصیه من به شما اینه که به جای این همون Aghanim رو بگیرید .
از نظر من توصیه نمیشه ولی خب اکثر بازیکنا میارن .
اول بازی سفتتون میکنه ولی من پیشنهاد میکنم گلدتونو نگه دارید و Heart بیارید .
واسه اواخر بازی ( Push و Def ) مناسبه
این که دیگه کاملا مشخصه . حسابی سفت میشید
اگه نمیخواید ماناتون تموم نشه و زیاد درگیری میرید ایتم مناسبیه ولی من بالا ذکر کردم شما دمیج ندارید و نیاز به دمیج دارید . سلیقه خودتونه .
دوستان و دشمنان :
بهترین دوستان :
بدترین دشمنان
ریپلی : به زودی
والپیپر : پیوست شد .
" توضیحات و معانی اصطلاحات استفاده شده در لغتنامه دوتاباز(کلیک کنید) "
منابع : Dotabuff.com / Dota2.gamepedia.com