خدا بده صبر به بد خواهای ایران ! با این جت جدید که ساختن قاهر 313 ...
خدا بده صبر به بد خواهای ایران ! با این جت جدید که ساختن قاهر 313 ...
خودم همین الان کشف کردم که هیروی Winter Wyvern در دوتا2 جنسیت مونث خواهد داشت!!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
بله دیگه!!من زیاد ranked match بازی نمیکنم این اواخر تصمیم گرفتم فقط رنک مچ برم!!امیدونین اون 9 دستی که نباید بد بازی میکردم تا از رنک پایین شروع نشه گل کاشتم!از رنک پایین شروع شد...منم زیاد اهمیت به رنک نمیدادم.....ولی الان فرق کرده!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Sepehr_R : 08-16-2014 در ساعت 03:53 PM
زیاد دیدم میبندن براش شاید خنده دار به نظر برسه ولی وقتی جم یا داست نداشته باشن تیم حریف خیلی مفیده , ایتم های بهتری هم هست که میشه به جای این گرفت ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این یکی دیگه نوبره والاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لابد واس AM هم Diffusal میره
Sepehr_R (08-16-2014)
اولا که حریف کلا Bounty hunter داره اینجا riki اشتباستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوما هیچ کسی انقد احمق نیست که جلوی riki جم و داست نیاره
سوما میشه توضیح بدی اگه حریف بر فرض محال gem و dust نداشت shadow blade کجا بدرد میخوره ؟
یا مثلا refresher orb برا tinker!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
'ScoOPiNG yO (08-16-2014)
این اشتباه ایتم گرفته shadow blade +This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteDiffusalبدرد میخوره Dust زدن میتونی سریعDiffusal روی خودت بزنی و shadow blade رو بزنی چون ulti خود ریکی دیلی داره !برای اینکار ulti ش رو هم 1 بار میگیرن که این اشتباه کرده.
ولی گفتم روش ها و آیتم های بهتری هم هست
Four-Eyes (08-16-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©