خدارو شکر مدل ریکیو اپدیت کردن قبلا خیلی مسخره بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خدارو شکر مدل ریکیو اپدیت کردن قبلا خیلی مسخره بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sepehr_R (08-16-2014)
تو دوتا 1 که اژدها بود ینی الان میخوان آدمش کنن؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونوقت مونث بودن اژدها رو از کجا میشه تشخیص داد ؟؟؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من فک کنم به یه هیروی زن تبدیلش کردن آخه اژدها مونث رو چطوری میشه فهمید ؟؟؟؟؟
Four-Eyes (08-16-2014)
از صداش میشه تشخیص داد دیگه
الان Enchantress آدم نیست یعنی تشخیص نمیدی زنه یا مثلا Medusa
اینم سری 2 از جمله های خنده دار
پنهان کننده: :)) 2
بقیه عکس هستن
شلغمه بدون غم
!!!!!!!!!!!!!!!!!
پنهان کننده: در پایان
اینم از سری 2
به زودی سری 3 رو هم میزارم
اگه خندیدی تشکر کن
ایتم عجیبی نیست . Staff که جلوی Riki و Pudge خیلی خوبه.Cyclone برای Speed حتا برای BloodSeeker میرن در کل ایتم گیری بدی نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پسرک چسب زخم فروش : آقا یه دونه چسب زخم بخر
آقاهه : اگر چسب زخمهایت را بخرم ، نه زخم های من خوب میشود نه زخمهای تو
پسرک : پول نداری گوه فلسفی نخور
FIFA_PES (08-21-2014),Four-Eyes (08-17-2014),M.Lo4DinG (08-17-2014),Soroshhoseny (10-17-2014),Viper (08-17-2014)
صدا پیشه lc براش انتخاب شده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طرف هنوز به بازی اضافه نشده چطور صداش رو شنیدی که بدونی جنسیتش چیه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©