الان اینا به چه دردی میخورن ؟:ohseriousmplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان اینا به چه دردی میخورن ؟:ohseriousmplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انجمن دوتا ه ولی تیم ما عجب پایی گرفت تو LoL
ولی دوتا خیلی بهتر از LoL ه واقعا(از روی تجربه گفتم )
با اینکه role ام Assassin(carry بود مجبور شدم tank رو support کنم تو lane
فایل پیوست 3044
yekam tozih bede ma chi mifahmim az LoLThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (08-22-2014)
منظورم تعداد کیل ها و gold اینایی بود که گرفتیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد هیرو(champ) بالایی من بازی کردن باهاش خیلی سخته ولی وقتی ایتم میگیره دیگه نمیشه اصلا زدتش
الان 24تا کیل گرفته
Lvl ش هم رسیده 18(گرفتن لول تو LoL خیلی سخته )
صحبت در مورد LoL توی انجمن دوتا !
خجالت داره اصلا :p
علی کریمی هم وارد چالش آب یخ شد
دوتا بازهای معروف مثل Mushi و چندتای دیگه هم اینکارو انجام دادن
عجب ها ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
arteezy رو دیروز تو توییترش دیدم . بدبخت فکر کرد چیز سادیه ـه ولی وقتی ریخت یهو یخ شد انقد خندیدم بهش
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Four-Eyes (08-22-2014)
من خودم از lol زیاد خوشم نمیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ANG3L Of W4R (10-17-2014),Four-Eyes (08-23-2014),HoMaYoON (08-23-2014),M.Lo4DinG (08-24-2014),Mohammad_ai69 (08-23-2014),Mr.Nobody (08-23-2014),SmallStyle (08-23-2014),Soroshhoseny (10-17-2014),Viper (08-23-2014),WardeN (08-23-2014)
و بعله !
معلوم نیست این دوتا 2 چیکار میکنه !
بعده آپدیت هر چی رنک رفتم بردم هیچ کدومو نداد ! زده +0
چرا
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
فقط اینو گذاشتم بگم اگر یک شب رفتید بازی کنید پینگتون تو بازی 105 بود حتما یک هیرو با رفلکس پیک کنید برید Mid نتیجش میشه همین
باورم نمیشه پینگم 105 بود!!! :smile13:
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©