یه آیتمه تو دوتا به نامه HUD که میتونی اینجا انواعشو ببینی و از هر کدوم خوشت اومد بری trade بدی :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
HUDs | Dota Trade
یه آیتمه تو دوتا به نامه HUD که میتونی اینجا انواعشو ببینی و از هر کدوم خوشت اومد بری trade بدی :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
HUDs | Dota Trade
خیلی ممنون ، به این لینک رفتم و 2تا پوسته خیلی قشنگ رو انتخاب کردم :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Techlabs Moscow Cup 2014 HUD
Scions of the Sky
تو سایتش هم لاگین شدم ولی نمیدونم چجوری باید trade کنم! اگه میشه راهنمایی کنید
برای عوض کردن HUD لازم نیست خودت داشته باشی و میتونی از HUD بقیه افرادی که توی گیم هستن هم انتخاب کنی .
توی بازی که رفتی بالا سمت چپ کنار اون فلش که از بازی میره بیرون 4 تا عکس هست یکیش کله یک آدمه روی اون کلیک میکنی و میتونی HUD و Anouncer عوض کنی
شما چند سالته ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه لاین باشی هر 30 ثانیه 4 تا کریپ میان .. 3 مین : 180 ثانیه : 24 کریپ : 1200 گلد + هر ثانیه 1 گلد : 1380 گلد
جنگل هم که بری کلا 7 - 8 مین طول میکشه
من موندم چطوری 3 مین midas اوردی ؟ لولت هم که ماشالله 15 هست معلومه حریفات کیا هستن (( یه مشت پرو )) . خودم از وقتی dota بازی میکنم رولم carry بوده با Alchemist خودمو جر دادم 4:15 midas بستم .
اینو هم بدون GPM به این معنا نیست که دقیقا هر مین مثلا 700 گلد بیاری ... مین اول دوم شما GPM ت 300 - 400 بوده اواخر بازی که اونا feed دادن شده 1000 per minute .. میانگینشون شده 700 . میانگین که دیگه خوندی ؟!! فکر نکن مردم اسکلن GPM et شده 700 یعنی مین 3 midas بستی . کی میخوای دست از این شنگول بازیا برداری ؟
ویرایش توسط ''iMM : 08-26-2014 در ساعت 09:31 AM
مشخصه از دونا هیچی نمیدونمی که فقط اومدی 4 تا کریپی که هر 30 ثانیه میاد رو حساب کردی!! چون هر 10 ثانیه هر هیرویی 12 تا طلا دریافت میکنه. FB بگیره باز هم پول دریافت میکنه هر kill حدود 250 طلا. تارو هر جا نابود شه پول دریافت میکنه. توی TI3 بازکن loda توی 3 min آیتم hom توی inventory داشت. پس میشه. شما ندیدی دلیل بر نبودن نیست. من خودم 1200 تا gmp داشتم با alc در صورتی که اصلا hom نخریده بودم. فقط و فقط هم تا 45 min فارم میکردم(یعنی بدون کیل)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما این رو هم حساب نکردی هر 20 min یه دونه کریپ به کریپ ها اضافخ میشه و اگه rosh بزنن باز به همه پول میرسه! شما پول منجنیق(یا حالا هر اسمی که داره) که هر 2 دیقه یک بار میاد و هر کدومش 70 تا 80 طلا میده رو حساب نکردی.
تو بازی انتخابی TI3 تیم mouz بازیکنه black رو داشت. طرف داشت با alc بازی میکرد دقیقه 5 بازی Gmp 1000 داشت درصورتی که هیچ هیرویی هم جلوش نبود که kill بگیره و هنوز تاوری نابود نشوده بود. پس امکانش هست!!!!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من همون 1 خطت رو خوندم خندم گرفت .... من اصلا کریپ آنچنانی نزددم اول بازی یه 2 گرفتم هرکی جونش کم شد tp میکردم میزدمش ..... 3تا کیله اول تیمم من گرفتم اگه ریپلی رو ببینی میفهمی .......
اینم بگم که من 3 تا آی دی دارم تو دوتا فک نکن 1-2 تا تیکه میندازی خیلی باحالی
شما اگه 3 تا ID داشتی واسه این score مسخره انقد ذوق نمیکردیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Replay این بازی رو بزار ببینیم همه چی روشن شه
عزیزم اولا من با شما بحثی ندارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوما من فقط تا min 3 گلد هارو حساب کردم . یعنی من نمیدونم tower بیفته گلد میگیرم ؟!!! :wthplz: نمیدونم rosh بیفته به همه گلد میده ؟!! شما میدونی فقط ؟!!!
شما همچین حرف میزنی انگاه همه تا 3 مین میرن هم ROSH میزنن و TOWER میندازن هم FB میگیرن هم CREEP STACK میزنن ، آره ؟ من دارم معمولی رو حساب میکنم .. منم اگه قرار باشه FB بگیرم Tower بندازم قبل 3 مین midas که هیچی Divine میبندم
ایشون نه اسمی از FB برد نه اسمی از Tower برد نه قبل Start رفت روشن زد نه چیز دیگه
سوما شما راس میگی من بعد 2 سال گشتن تو همین سایت هنوز هیچی از dota نفهمیدم ، شما میتونی توی امضات بزنی من خیلی چیزا از دوتا بلدم که همه ببینن بفهمن چقد حرفه ای هستی
اومدی داری میگی tower بیفته به همه گلد میده ؟ جدا ؟ نه بابا ؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اولا شما که انقد ادعات میشه چشماتو باز کنی match id رو میبینی ..... دوما اینجا انجمن دوتا هست شما خیلی شاخی برو بازی خودتو کن
دوستان ملایم تر صحبت کنین که ما مجبور به پاک کردن پست ها نشیم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©