فایل پیوست 3107
بچه ها چیزی نمونده :دی فقط 40 روز دیگه
فایل پیوست 3107
بچه ها چیزی نمونده :دی فقط 40 روز دیگه
mrc4ever (09-19-2014)
آقا جریان این Very High Skill و نورمال اسکیلو اینجور چیزا چیه ؟
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
رنک High Skill بازیکناش دارای رنک 3000 تا 4000 ولی Very High Skill از 4000 شروع میشه تا اخر!
فکر نکنم اینطوری باشه من رنکم 3000 هست ولی High skill هم داره Very High Skill هم داره Normal skill هم داره !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
dose not make it WRONG
اها اشتب شد نگا کن اگه تویه یه بازی که رنکت 3000 همه پلیرا تو بازی رنکشون 3000 یا نزدیک 3000 باشن High Skill میشه .مثلا من با یه اکانت که رنکش 3600 بازی های High Skill برام ثبت میشه ولی بعضی از بازی ها رنک High Skill ya Very High SKill تعلق نمیگیره به خاطر این که بازیکنان توی بازی رنکشون خیلی پایین تر از تو یا حیلی بالاتر از تو !خودم نفهمیدم چی نوشتم:incomprehensionplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی رنک که همه رنکشون یکی میشه : | اختلاف داشته باشه 20-30 تا میشه !
در کل اون بازی هایی که High skill زده خیلی بیشتر جذاب بوده تا اونیکیا : |
dose not make it WRONG
نه امکان داره کسی با رفیقش اومده رنکش 1.5k در حالی که رنک خودش 4.5k اونموقت میاگین رنک 3000 میندازه در این صورت رنک High Skill تعلق نمیگیره!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mr.Nobody (09-19-2014)
چنین چیزی امکان نداره چون اختلاف رنک از 1000 بیشتر باشه نمیشه فایند بدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رنک 3200 تا 3700 high skill و 3700 به بالا هم very high skill میشه
Mr.Nobody (09-19-2014)
دوستان سایتی رو سراغ دارید که ریپلی بازی های مسابقات رو بزاره ؟ دق کردم
dose not make it WRONG
ریپلی رو هم دانلود کنی بخوای ببینش باز باید تیکت داشته باشه ولی بهترین سایت تو این زمینه 首页 - Dotamax - 刀塔游戏_DOTA2数据_DOTA2_比赛_DOTA2_直播This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Lone MaMaD (09-20-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©