lelelele
lelelele
World Should Feel PAIN
نمیشه offline mode ببینی ریپلی هارو ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
به نظر شما میشه تو 1 روز 7 بت باخت ؟
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
high skill bracket بودن متچ ها ربطی به Ranked بودن بازی یا rank کسی نداره.چون تو بازی های pub نورمال هم کلی بازی high skill و very high skill داریم حتی تو mode 1v1 هم این قضیه هست...
این صیغه هم مثل خیلی از داستان های valve سر و تهی نداره و از هیچ قاعده ی درس حسابی پیروی نمیکنه، (مثلا یه نمونش از این داستان ها همین سیستم ایتم دراپه، یا یه نمومنه خیلی معروفش همین سیستم رنک TBD که رنک اولیه رو میده بعد از 10 تا بازی میده، وقتی که من 10 تا بازی TBD ranked رو 9 تاشو میبرم و 1 یکی شو میبازم و میاد به من رنک 3200 رو برای شروع میده...بعد رفیق من که فکر کنم 4تا برد و 6 تا باخت داشته که یکیشم بخاطر dc شدن نتش abandon حساب شده بود رنک استارترش شده بود بالا 4.4k. نمیگم این سیستما دری وری هستن، اتفاقا کسایی که رنکشون بالا هست همشون بازی کنای خیلی خوبین. ولی همه کسایی هم که رنکشون پایینه بازیکنای اشغالی نیستن، تا دلتون بخواد هم مثال نقض داریم )
بگزریم....اول فکر میکردم این قضیه skill bracket مربوط میشه به win rate بازی کن ها، یا اگه تو پارتی find match میکنین اگه میانگین win rate بازیکن های توی پارتی بالا باشه، بازی تو bracket بالاتری برگزار میشه ...چون خودم با دوستم که win rateاش بالا 55% بود میرفتم و 6 تا از 10 بازیمون high skill میخورد.
ولی بعدا فهمیدم ربطی به اونم نداره، خیلی وقتا شده بود که من تنها با win rate ام 48% میرفتم یه بازی چند بار تو براکت high میفتادم, یا حتی یه بارم با همین حدود Win rate تو بازی 1v1 solo بودم که اخر بازی دیدم زده high skill bracket....
بنظر من تا حدود زیادی به win rate بازیکنا بستگی داره، ولی خب وقتی همین win rate رو بعضی جاها نقض میکنه، نمیشه گفت همیشه به win rate بستگی داره.
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کجا مینیویسه نوع بازیو high bracket و اینا ........
اونو برای مثال گفتم . حرف شما درستهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هرتیم امکان داره ببره این روزا پس اصلا پیشبینی نکنید!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسکیل برکت اول بازی به Main Account بستگی داره ، البته جدیدا هم اگر اکانت جدید بسازید ازتون سطح بازیتون رو میپرسه که اگر بالا بزنید با پلیر های 5+ میفتید ولی خب اگر ببازید هی خود سیستم skill شما رو پایین تر میارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
DotabuffThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mr.Nobody - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
Come Back Again !!!!!!
خیلی حال کردم با این بازی ........ اول بازی کاپیتان شدم سره درفت ها یارام هی میگفتن gg we lose ....... تا اولا بازی هم بازیو باخته میدونستیم .. منم اول بازی یه اشتباه کردم به silencer فید دادم ..... تا اواسط بازی اونا 5 تا tower انداخته بودن ما هیچی !!!!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©