منم یه مدت افتادم رو دور Win الان هرچی بازی میرم یه مشت آدم زبون نفهم میوفته با منThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم یه مدت افتادم رو دور Win الان هرچی بازی میرم یه مشت آدم زبون نفهم میوفته با منThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Prince Of Persian (10-23-2014)
بعد از PR و.... حال نوبت DK شد که بعده این همه باخت بلخره یه برد بیاره اون با چه شرایطی ؟!!! احتمال 10 % در d2l
و افراد خوشانس و اهل ریسک
Prince Of Persian (10-23-2014)
آهنگ Imagine از John Lennon به روایت تصویر:
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
آهنگشو همینجور که داشتم گوش میدادم عکس شم داشتم میدیدم....( موهای تنم سیخ شد d: )
Mr.Nobody (10-23-2014),Prince Of Persian (10-23-2014),YOLO (10-23-2014)
از پست قبلی که استقبال شد.
حالا چند تا جمله از خود John Lennon:
با صداقت بودن ممکن است دوستان زیادی نسازد ولی صداقت به شما همیشه بهترین دوست را خواهد داد
وقتی رفتم مدرسه ازم پرسیدن که وقتی بزرگ شدم چیکاره می خوام بشم، نوشتم "Happy".
اونا گفتن که منظور سئوالی که ازم پرسیده شده رو نفهمیدم.
منم گفتم این شمایید که معنی "زندگی" رو نمیدونید.
من به خدا اعتقاد دارم، اما نه به عنوان یک خدا!
نه به عنوان یک مرد پیر در آسمان!
من معتقدم اون چیزی که مردم اسمش رو "خدا" گذاشتن، چیزی ست درونِ همه ی ما...
فکر می کنم حرفهای مسیح، بودا یا بقیه درست بوده،
اشتباه در نوع برداشت و تفسیر آنهاست...!
I believe in God, but not as one thing, not as an old man in the sky. I believe that what people call God is something in all of us. I believe that what Jesus and Buddha and all the rest said was right.
...It"s just that the translations have gone wrong
Time you enjoy wasting, was not wasted.
و در آخر حرف John Lennon در مورد آهنگی که پست قبل دادم:
اين آگاهي شماست که جهان تان را مي سازد!
بشر امروز در جهاني زندگي مي کند که خودش اينگونه پنداشته! اگر ما در روياي خود قدم بر مي داريم آيا بهتر نيست که رويايي ببينيم که در آن ترس و وحشت، خشونت و دروغ، کابوس هميشگي ش نباشد؟
John Lennon~~~~
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
ANG3L Of W4R (10-24-2014),A_W_Z_2 (10-23-2014),fever361 (10-23-2014),H.e.x (10-25-2014),Lone MaMaD (10-24-2014),Mohammad_ai69 (10-23-2014),Prince Of Persian (10-23-2014),Ray[A]n (10-23-2014),Viper (10-23-2014),WardeN (10-24-2014),YOLO (10-24-2014)
یه رفیق دارم 5-6 صفحه پشت سره هم با techies رفته ....... الان میگه میخوام 20تا صفهش کنم !!!!!!! ( بدبخت چقدم فوش خورده حتما )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون دوستمون منظورش تعداد Win های توی صفحه 1 بود نه تعداد دفعات بازی با هیروThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (10-24-2014),Prince Of Persian (10-24-2014),YOLO (10-24-2014)
Old But FunnY
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
Butcher (08-15-2015)
بازی سوم از پایین از 2100 یدفعه شده 2400 !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©