این عکس راجبه ARCANA PA هست که داستانشو نوشته چه طوری بدست میاره . و بله Oracle هم باین میاد
این عکس راجبه ARCANA PA هست که داستانشو نوشته چه طوری بدست میاره . و بله Oracle هم باین میاد
والا فقط خوده عکسش میتونه نشون دهنده خیلی چیز ها باشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
100% arcana PA رو خواهیم دید و اون جم های مخصوص ulti هم به احتمال زیاد اضافه میشن
مدل جدید void هم فک کنم باشه باهاشون اما از این قسمت میتونم احتمال بدم oracle هم میاد
مخصوصا چون کریسمس هم نزدیکه فکر میکنم the contract(قرار داد) اسم یک مود به مناسبتش باشه.
با توجه به اخرین نوشتش که از PA خواست که بهش یه لطف کنه و تمامی اونا رو بکشه شاید یه مودی مثل wraith night ساله پیش باشه و با boss های مختلف زیاد مبارزه کنیم
Oracle - Dota 2 Wiki
ایکن اسپل های این هیرو با InterFace به بیرون درز کرده ولی اگه نظر منو بخواین باید بگم خوشگلترین هیرو دوتا 2e :دی این نظر شخصی منه
.
wtfThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان این زن ـه یا مرد ؟
از اونجایی که تو اون کمیک بود مثل اینکه oracle ( تلفظ فارسی درستشو یکی بگه ما هم یاد بگیریم ) هم مثل ووید با زمان سر و کار داره . باید جالب باشه
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
ترکیبه کامل از medusa + rubick هست ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میشه بگی ربطشون چی بوده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
اورِکل یا همون پیشگو.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی بازی کردن باهاش میشه گفت سخته و از اسکیل هاش باید در موقعه درست استفاده بشه.
این مرتبط به چه چیزیه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Best comeback ever
پیشنهاد میکنم دانلود کنید و ببینید
Match 1031325980 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
داشتم تو اینترنت میگشتم که با این رو به رو شدم :
'ScoOPiNG yO (11-17-2014),ANG3L Of W4R (11-25-2014),FCB (11-17-2014),fever361 (11-17-2014),Four-Eyes (11-17-2014),Lone MaMaD (11-18-2014),Ray[A]n (11-17-2014),salar cr7 (11-17-2014),WardeN (11-17-2014),YOLO (11-19-2014),رهی (11-17-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©