من 2 سال بیشتره دارم بازی میکنم کلا 2 بار myth برام دراپ شده 2 چیز بدرد نخور.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من 2 سال بیشتره دارم بازی میکنم کلا 2 بار myth برام دراپ شده 2 چیز بدرد نخور.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
من دیشب تو فکر arcana PA بودم بعد که اومدم خوابیدم خواب دیدم که یه ترفند یاد گرفتم که چطوری برای خودم arcana دراپ کنم
(دیشب هم غذا آبگوشت بود چربیش گرفته بود منو احتمالا)
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
salar cr7 (11-21-2014)
DOTA 2 -Matrix version
ولی این آیتمه چیزه خوبیه جالبه.
یکی از بهترین حرکت های valve همین بود . خیلی چیز جالبیه . امیدوارم بشه trade هم کردش .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
الان این چیه ویترینه؟به چه کار میاد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از هر حالتی که بخوای از هیرو مورد نظر عکس میگیری توی بازی توی بیس نمایش در میاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون وقت چجوری باید عکس بگیریم؟
به جون مادرم قسم من یه شب خواب دیدم با Fear رفتم استخر :waplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جالب اینه که یه بار دیگه هم خوابشو دیدم یه بچه بقلش بود ولی استخر نبودیم یه جای دیگه ای بودیم یادم نمیاد کجا بود
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©