من ترکیبی از Angry و Crazy هستم
Problem?
من ترکیبی از Angry و Crazy هستم
Problem?
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
به جاش ما اسنایپرو بن میکردیم :d
یادمه هر کی آدمین میشد یه رمز میزد هر ثانیه 100تا نارنجک پرت میکرد دیوث
متاسفانه Rusher نبود تو اون عکس
شدت علاقه به Rush رو دریابید
Four-Eyes (11-24-2014)
یادمه اون موقعه که MW3 میرفتم با tekno و 4d1 اکثر سرور ها MP7 رو بن میکردن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لعنتی یه fire rate ای داره
توی SnD اینو بر میداشتم تیممون همیشه میبرد
'ScoOPiNG yO (11-24-2014),A_W_Z_2 (11-24-2014)
من تنها بازی Shooter که خیلی بازی کردم همین Counter بوده اونم 1.6 البته COD اینا جای خود دارن اما تو اونا نمیتونم کل کل کنم...
اون موقع من هم Tactical بازی میکردم هم Crazy...توی سطح شهر هم بازی میکردیم و تیممون بهترین اسنایپرهای شهر رو داشت اما همشون از AK-47 من یا M4A میترسیدن! البته همشون که کلا 2 نفر بودن اما خب اینا بهترینا بودن...
2 تا چیز رو هم از کانتر هیچ وقت یادم نمیره: اولا اون روزی که بازی شرطی بود و با Damage 16 تک به 3 همشون رو زدم و بازی رو بردیم دوما هم اینکه پسر عمه رفیقم از تهران اومد 2 به 10 با ما زدن آبکشمون کرد پسر عمش...ناکس عجب بازی داشت + کیبورد و موس اختصاصی که وصل کرد بماند
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
'ScoOPiNG yO (11-24-2014),A_W_Z_2 (11-24-2014)
تکنو و 4d1 که pfff باوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این MP7 نه تنها فایر ریتش بالاسو بلکه Recoil نداره! البته MP7 برای 15ثانیه اول راند هستشو بقیه راند MP9 .اصلا دنیاییه
Four-Eyes (11-24-2014)
من همیشه Sniper بودم :دی هیمشه تو MW3 میرفتم قایم می شدم با اسنایپ
مذاکراتی که قرار بود امروز تموم بشه تا تیر ماه تمیدید شد. حالا خدارو شکر قرار بود امیروز تموم بشه 7 ماه تاخیر خورد وگر نه میرفت برای 10 سال دیگه. :d
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
فایل پیوست 3257
اینارو ببینین
شما به فتوشاپ اعتقاد داری ایا؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (11-24-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©