i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کل MMR داری؟
i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کل MMR داری؟
ویرایش توسط رهی : 12-14-2014 در ساعت 10:32 PM
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
عکس از فیس Book نگذار اکثرا لود نمیشه چون فیلتره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
باشه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آپلود میکنم دفه بعد
ATER (12-15-2014)
دوستان امروز بصورت اتفاقی پام خورد به فرش!
2تومن پول زیرش بود بردم پریما خریدم :hurrhurrplz::dererplz:
ویرایش توسط رهی : 12-15-2014 در ساعت 11:31 AM
ANG3L Of W4R (12-15-2014),Mr.Nobody (12-15-2014)
بابام کتابی اس میده:
سلام،آیا می توانی نان بخری؟
منم نوشتم:آری پدر اکنون خود را بی درنگ به شاطر خواهم رساند و از او طلب نان می کنم،پدر چند قرص نان از شاطر بستانم؟
بعد بابام زنگ زد میگه:
توله سگ منو مسخره می کنی،جرأت داری بیا خونه خودتو لاینتو فرنداتو جد و آبادتو تیکه تیکه میکنم…
الان ۲ روزه توی پارک میخوابم
خونه خوبه خونه بوی مامانمو میده
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یارو یه پنگوئن پیدا میکنه ، به رفیقش زنگ میزنه میگه چیکار کنم ؟ رفیقش میگه ببرش باغ وحش. فرداش رفیقش زنگ میزنه میگه بردیش باغ وحش ، یارو میگه آره ، امروزم داریم میریم سینما !!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
رفتم کاغذ دیواری بخرم…متری ۹۰ تا ۴۵۰ هزار تومن!!
حساب کردم بخوام اسکناس ۱۰۰۰ تومانی جاش بچسبونم،متری ۸۲ هزارتومن درمیاد!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ﺁﻫﻨﮓ ﮔﻠﭙﺮﯼ ﺟﻮﻥ ﺁﺭﻣﯿﻦ ﻧﺼﺮﺗﯽ ﺭﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎﯼ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩمﺣﺎﻻ ﺧﻮﺷﺶ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﻌﻨﯿﺶ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﻡ ﺑﻔﺮﺳﺖ . ﮐﺴﯽ ﮐﺘﺎﺏ ﻣﺜﻨﻮﯼ ﺩﺍﺭﻩ ﻗﺮﺽ ﺑﺪﻩ؟ ﻭﺟﻬﻪ ﯼ ﮐﺸﻮﺭﻣﻮﻥ ﺩﺭ ﺧﻄﺮﻩ …!!
ﺍﯾﻦ ﯾﻪ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﻣﻠﯿﻪ… وطنم پاره تنم… ای زادگاه و میهنم…
دختره اومد ساندویچی…یارو بش گفته بندری بذارم؟؟؟؟دختره گفته ن محسن یگانه بذار یا علی عبدالمالکی…فقط غمگین باشه!!!!
من دیگه حرفی ندارم
شناگره بین هشت نفر هشتم شده بعد مربیه می گه فراتر از انتظار ما ظاهر شده
فکر کنم انتظار داشته یارو غرق بشه
دو نفر رفتن کافی شاپ یکی شون مِنو رو برداشت.
بعد با کلی مکث سرشو آورد بالا و با یه حالت خاصی گفت: دوتا بام دریت جدید بیارید.
بعد از اینکه گارسونه کل میز رو گاز گرفت
گفت اون بام دریت جدید نیست، «با مدیریت جدیده»!
{ پیج مشکلات }
پسری ٢٦ ساله هستم كه يكسال پيش عروسی كردم...!
خانواده من اشراف زاده اند، جوری كه فقط ١٧ تا ماشين بنز و بی.ام.و تو پاركينگ همينجوری افتاده||:
و خودم ٣ تا كارخونه بزرگ دارم||
بنا به دلايلی ٥ ماه پيش طلاق گرفتم...!
ولی الان ميترسم با هر دختری دوست شم و ازدواج كنم... چون همه فقط دنبال پول من هستن...!!
لدفن منو راهنمايی كنيد كه چجوری اين ترسو از خودم دور كنم و دوباره بتونم به كسی اطمينان كنم...!؟
اينم كامنتای بر و بچ همیشه در صحنه:
1) سلام قربونت برم، واقعاً كه قلب پاكی داری... فريبا ٠٩٣٣٦٧٨٥٠٦٤||~
2) اين دوره زمونه به هـيچ كی اطمينان نكن... حتی خواهر خودت (نگين٠٩٣٥١٢٣٧٦٥٠) منتظرم||
3) من عين بقيه نيستم بخام خودشيرينی كنم، ما خودمون جزو خوباييم "٠٩٢١٥٤٣٦٧٨٩ياسی||~
4)ستاره ٠٩٣٣٣٢٢٥٠٤٣
5)واييی حتما خيلی غصه خوردی تو اين چن ماه، الهی سپيده قربونت بره ٠٩٣٦٢٢٤٤٦٥٧||~
6)سعی كن آروم باشی، اصلاً به گذشته فكر نكن. بيا يه آينده خوب و با هم بسازيم. طناز از شهرك غرب ٠٩٣٩٧٦٥٢١٥٣٥
7)همه دخترا دنبال پولن نميشه اعتماد كرد. يعقوب ٠٩٣٣١٢٣٤٥٤٥
این اخریه کمرمو شکست
''iMM (12-16-2014),AmirMahmood (12-16-2014),ANG3L Of W4R (12-19-2014),FCB (12-16-2014),M.Lo4DinG (12-15-2014),Mohammad_ai69 (12-15-2014),Mr.Nobody (12-16-2014),[DR.[mmL (12-16-2014),رهی (12-15-2014)
یک شب مردی رو به آسمان میکندومیگوید:خدایا چراهمسرم یک گل رز را ک یک روز زنده است وروزدیگرمیمیرد, دوست دارد امامن که هرروزبرایش میمیرم وزنده میشوم رادوست ندارد!؟
.
.
.
.
.
.
خداگفت: وای دهنت سرویس خیلی قشنگ بود، لااایک.
ANG3L Of W4R (12-19-2014),Mr.Nobody (12-16-2014),رهی (12-15-2014)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این روش تازگیا باب شده بله!
ابتدا فرد هکر یک Trojan (قصه ی فیلم تروی که رفتن تو اسب اومدن بیرون اینم اونجوریه!) رو با یک عکس ساده Bind میکنه!(ترکیب)
شما کلیک میکنی و دانلود بعدش نصب و چیزی که نباس میشد میشه! من خودم امروز دریافت کردم تروجان پسره میگفت بیا آیتمام رو ببین من یه Trojan remover خیلی خوب دارم سریع پاکش کرد مواظب باشید
آموزش خواستید در خدمتم دی:
ویرایش توسط رهی : 12-15-2014 در ساعت 11:19 PM
ANG3L Of W4R (12-19-2014),WardeN (12-16-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©