bachedinamit (09-11-2013),Karawana (09-11-2013),MasteR (09-11-2013),Sharingan (09-11-2013)
این Queen of Pain رو یکی توضیح بده من متوجه نشدم
عکس های Qop رو از روی یک دمو برداشته برای همین متوجه نمیشی .
قضیه اینه یارو میبینه یکی اددش کرده باهاش میره گیم میبینه از اول گیم شروع میکنه به حرف زدن و feed دادن .
A_W_Z_2 (09-12-2013)
14 تا assisst داره مطمئنید فیدره ؟
Yakuza (09-12-2013)
فیدر که نه اما نشون میده یاراش تو فازه لاش خوری بودن :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت , مقدمه گستاخی است ... !
Steam iD : lv1amad
فایل پیوست 1467
لطفا به همه نشون بدید
Dota 2 SHITTY DIGEST vol.3
این اسم دمویی هست که عکسهای qop رو برداشتند
A_W_Z_2 (09-13-2013)
شاید قسمت اولیه این مطلبی که گفتید درست باشه اما قسمت دومش یه دروغ محض بیش نیست ! امیدوایرم درست باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیدونم ملت تا کی میخوان از این کارای مضحک بکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
به خدا خسته شدم هر دفعه می بینم یه نفر میاد همچین خبریو پخش میکنه بعد تهش میاد میگه این خبر پخش کن وگرنه اتفاق بدی میوفته اصابم به هم میریزه خسته شدم اون قد خبر پخش کردم باو اخه نمیدونم مد شده 14 معصوم تو خوابه همه میان دیگه ما هم هی باید به 20 30 نفر خبر بدیم اینا یعنی کارای جهان سومی منم از طرف خودم این خبرو اینجا بیان می کنم و امیدوارم بشنوند دوستان با این که حقیقی نیست فقط برای ترس از خدا
البته هیچ جای دنیا بهتر از این ایران جهان سومی نیست امیدوارم به اعتقاد کسی توهین نکرده باشم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©