نه عزیز زمانی نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط کافیه اون حرف رو بنویسید تا دیالوگ رو بگه.
میتونید از dota2.gamepedia استفاده کنید
نه عزیز زمانی نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط کافیه اون حرف رو بنویسید تا دیالوگ رو بگه.
میتونید از dota2.gamepedia استفاده کنید
بله درست میگن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یا زمانی که یکی بازی رو ترک میکنه من بیشتر توی باستیون دیدم توی glados هم مقداری هست.
این هم یکی از حرف ها خیلی قشنگ Glados.
This is the hardest part about being an impartial announcer: balancing how little I care about anything that's happening here.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دوستان نظرتونو بگید Void بوذم
آخرای بازی امبر 2 تا دیواین بست کشتیمش برداشتیم ولی یورسامون اصلا اصلا خوب بازی نکرد
در آخر هم یک base race داشتیم که چون مگا شده بودیم باختیم
فایل پیوست 3530
داشتم بازی میدیدم توی جنگل باگ شد خیلی باحال بود گفتم حیف میشه فیلم کوتاهی نگیرم ازش واسه دوستان . جالبیش این بود که این فیلم نزدیک به 300 مگ بود در این چند ثانیه کوتاه و با یک برنامه حرفه ای اشنا شدم و حجمش رو با همون کیفیت اوردم زیر 5 مگ !!!!
+18
Amir_Invok3r (04-11-2015),A_W_Z_2 (04-11-2015),Four-Eyes (04-11-2015),miniod (04-13-2015),WardeN (04-12-2015)
به چه چیزایی هم توجه میکنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیرو رو دستش نمیاد INVOKER
ادم تیز بینیم :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه برنامه ای ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
کیفیت و رزولیشن رو خودن انتخاب کن خودش کم میکنه و در مورد برنامه بخونی شرکت های بزرگ ازش استفاده میکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
StaxRip
Four-Eyes (04-12-2015),Soul Keeper (04-12-2015),WardeN (04-12-2015)
تا اونجایی که من میدونم معروفترین برنامه در این زمینه Freemake video convertor هست
جریان این چیه ؟ همه اسکیلاشون باهم عوض شده
http://8pic.ir/images/if98or7qsxyto9aswb12.png
http://8pic.ir/images/09bay81grxlgz2q18lcw.png
===================================
ابنم مچ ایدی بازی 1407575355
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©