ویرایش توسط ''iMM : 07-07-2015 در ساعت 02:37 PM
Deuce (07-07-2015),Mahdi-Void (07-07-2015),WardeN (07-08-2015)
چندتا اسکل تو Vallve کنار هم میشنن.
- دوتا خیلی کسل کننده شده ، چیکار کنیم ؟
- هممم . بیا همینجوری زارت و زورت آقانیم بریزیم تو بازی.
- خب حلا این همه هیرو آقانیم داشته باشن ، جا واسه آیتمهای دیگه نمیمونه کع !
- هممم . خب کاری نداره یه هیرو انتخاب میکنیم بره آقانیم در بیاره بده به بقیه .
- کی ؟
- مثلا Alchemist . پولم خوب در میاره .
- تصویب ؟
- تصویب شد.
....
و بدین سان بود که بعد از 6.84 در هر بازی یک عدد Alchemist پیک میشد تا بره عین کارگرا تو جنگل کار کنه آقانیم در بیاره
محمد جان واقعا مرسی منم یه عکس از بوچر 2012 دارم که خودم گرفتمش، یاد بوچر اون موقع بخیر...
sf جدید آدم حس میکنه آرکانا بگیره بازیش بهتر میشه
فایل پیوست 3757
این عکس رو خودم سال 2012 گرفتم یادش بخیر واقعا! skeleton king بود اون زمان و اسم necrophos هم necrolyte بود.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Deadking (07-07-2015)
داداش این skeleton kingکه میگی الان اسمش چی شده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
Deadking (07-07-2015)
الان اسمش شده wraith king .
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Deadking (07-07-2015)
این تغییرات به دلیل اینه که بلیزارد اجازه نداده Valve از تمام شخصیت های وارکرفت با اسم و قیافه ی خودشون استفاده کنه ( یه سری هاشون رو اجازه داده یه سری هارو نه )
برای همین valve مجبور شد اسم skeletion king رو بذاره wraith king
اسم Pit Lord رو میخوان توی دوتا 2 بذارن Abyssal ( چون Pit Lord جزو شخصیت های اصلی و معروف وارکرفته و valve حق نداره ازش استفاده کنه )
لژیون کامندر رو هم مجبور شدن توی دوتا 2 زن کنن
چون در داستان اصلی وارکرفت مرد بود
یا همین ایلیدان و آنتی میج قیافه شون زمین تا آسمون فرق کرده با دوتا 1 ( البته آنتی میج رو میتونید براش ست بخرید تا عین دوتا 1 شه )
ویرایش توسط Deadking : 07-07-2015 در ساعت 08:03 PM
sf تغییرش خوب بود . انشالله یه تغییری تو وایپر و اسلاردار و میرانا بدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پاج قبلی خیلی بهتر بود .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
به نظر من alchemist الان دیگه اون alchemist فینال 2013 نیست! واقعا این هیرو ضعیف شده خیلی خیلی ساده میشه زدش،فول آیتم این هیرو هم خیلی راحت میخوره. دیگه مثل اون موقع نیست که همه رو داغون میکرد.
Deadking (07-08-2015)
عین این چیز دیروز برام اتفاق افتاد
Deadking (07-08-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©