کاش زودتر میگفتیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که برای دفعه ی دوم چارمم Fail شد و حذف
این دفعه ی دومه چارمم حذف میشه
کاش زودتر میگفتیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که برای دفعه ی دوم چارمم Fail شد و حذف
این دفعه ی دومه چارمم حذف میشه
عجب چیزی بود امیدوارم فیکس نشه خیلی باحالهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote)
سلام اگه میشه لطفا یکم توضیح بدین در مورد نحوه کار ایتم و باگThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما اول میری تو armoryو ده تا ایم میزاری تا یه چارم بگیری بعد وقتی با چارم شرط بندی اشتباه انجام دادی میری یه ایتم کهsocket شده رو کنار چارم میزاری بعد چارم رو وقتی بر میداری و میخوای جاشون عوض کنی همون لحظه کلیک راست میکنی بعد میتونی اشتباهتو ریسیت کنی و فعلا این باگ هست لینک اپارات هم هس و اینجوری یه ست میبری![]()
نیازی نیست که اون ایتم حتما Socket داشته باشه، فقط باید موقع ای که روش right click میکنین گزینه socketing بیاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من هرکاری میکنم socketing نمیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
=====================
ایول درست شد
حالا من این بازی رو باختم الان ریست کردم میتونم برای بازی بعدی دوبار چرم رو استفاده کنم ؟ یا باید 2 بازی صبر کنم
ویرایش توسط Rango.IR : 07-14-2015 در ساعت 09:17 PM
یعنی واقعا باگ جالبیه کاش فیکسش نکنن ممنون که این ویدیو رو گذاشتی. هنوزم کار میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
دمت گرم خیلی حال دادی با این باگ :d
فکر کنم رفع باگ شده چون اجرا نشد
میشه من 1 دقیقه پیش استفاده کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بجنب تا دیر نشده
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©