این چه Class و چه Hero ایه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بدجور Orc و Panda هارو دوس دارم
میشه بگی از کجا خریدی ؟ من فعلا Trial ام، یه راهنمایی بکن
این چه Class و چه Hero ایه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بدجور Orc و Panda هارو دوس دارم
میشه بگی از کجا خریدی ؟ من فعلا Trial ام، یه راهنمایی بکن
A_W_Z_2 (07-14-2015)
دوستان دیروز که بازیکن RTZ داشت بازی میکرد اخر بازی گیفت ها رو چک میکنه میبینه یه خر پول واسش چی گیفت کرده که براتون آپلود کردم
لینک
Night Elf . RogueThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هفته پیش 40% تخفیف بود گرفتم , ID استیمش رو پ.خ میکنم.
خودمم تازه شروع کردم چیز زیادی یاد ندارم
استریمشو داشتم نگاه میکردم تا گیفتو دیدم گلبم گرفت ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طرف صبر کرده بود وقتی تعداد زیادی دارن تماشا میکنن گیفت کرد جلو 25000 نفر ...
ببین خدا پول به کی دادهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام اگه میشه لطفا یکم توضیح بدین در مورد نحوه کار ایتم و باگThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما اول میری تو armoryو ده تا ایم میزاری تا یه چارم بگیری بعد وقتی با چارم شرط بندی اشتباه انجام دادی میری یه ایتم کهsocket شده رو کنار چارم میزاری بعد چارم رو وقتی بر میداری و میخوای جاشون عوض کنی همون لحظه کلیک راست میکنی بعد میتونی اشتباهتو ریسیت کنی و فعلا این باگ هست لینک اپارات هم هس و اینجوری یه ست میبری
آقا این wow چجوری هست آموزشش قطع شد ؟؟؟
دارم سرور فیکس میکنم . بعدش شروع میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نیازی نیست که اون ایتم حتما Socket داشته باشه، فقط باید موقع ای که روش right click میکنین گزینه socketing بیاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا دستت درد نکنه 2 تا charm منو نجات دادی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©