منم 2 تا چارمم حذف شد
از بس دیر این مطلب رو دیدم
اینم شانس ماس
منم 2 تا چارمم حذف شد
از بس دیر این مطلب رو دیدم
اینم شانس ماس
من هرکاری میکنم socketing نمیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
=====================
ایول درست شد
حالا من این بازی رو باختم الان ریست کردم میتونم برای بازی بعدی دوبار چرم رو استفاده کنم ؟ یا باید 2 بازی صبر کنم
ویرایش توسط Rango.IR : 07-14-2015 در ساعت 09:17 PM
شما هر بازی دوست داری میتونی استفاده کنی اونجوری که من میدونم من خودم هر بازی استفاده کردم و یه ست luna بردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط n.0 n@me : 07-15-2015 در ساعت 12:44 AM
نه نیازی به صبر کردن و این چیزا نیست هر بازی یوز کن اگه بردی که چه خوب اگه باختی فقط یادت نره قبل از بازی بعدی ریستش کنی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ای خدا اون روز یکی برا یه دختری 10 هزار دلار گیفت کرد، اینجاست که میگن god kill me
پشت سر اون یکی دیگه اومد 7 هزارتا بهش داد . ای خدا مردم چطوری پول در میارن اونوقت ما چطور..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Deadking (07-15-2015)
مردم دخترن و خوشگل ، ما چی ؟ :imtwitchingplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خخخخخ عجب باو مردم خلن 10 هزار دلار for what...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Deadking (07-15-2015)
kittyplays ؟؟ خوشگل هم نیست موندم ملت چرا دونیت میکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Deadking (07-15-2015)
خدایشش دخترا تو twitch چه ئولی در میارن 100دلار 200دلار تازه چی دختره normal match بازی میکنه بعد رفتم بازی یه پسره رو دیدم با invoker واقعا عالی بود اوج پولی که واسش گیفت میکردن 5دلار بود اونم چی هر 10ساعت یبار
یعنی خوشگل باش همه چی میشی مثلا همین justin bieber اگه بیریخت بود خداییش سوپور هم نمیذاشتن بشه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Deadking (07-15-2015)
به خوشکلی نیست باوو به جو استریمشون بستگی داره ... sheever یا خیلی دخترای خوشکل دیگه هستن که روزی 50 تا viewer هم ندارن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
Deadking (07-15-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©