واقعا درسته بله چیزی که میبینید کمی هزینه داره اما شدنیه
فایل پیوست 3999
واقعا درسته بله چیزی که میبینید کمی هزینه داره اما شدنیه
فایل پیوست 3999
اتفاقا منم همینجوری یک بار رفتم سرور روسیه دیدم پینگ کم بود حالا مال من با شما کاملا متفاوت بود فقط 2 نفر انگلیسی بلد بودن بعد یکی بود همش داشت با من صحبت میکرد بعد می پرسیدم چی میگی می گفت fu** you (تنها چیزی که از انگلیسی بلد بود طرف)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی اینجوری نبود انقدر نوب باشن که 20 30 دقیقه ای جم شیم باز تنها نکته مثبت این بود
دقیقا من از 2700 شدم 3000 از 3000 شدم 2100 از 2100 شدم 2600 از 2600 شدم 2100 دباره شدم 2500 دوباره شدم الان 2200 دارم دیونه میشم هرچی بیشتر پا میزنی بیشتر فرو میری(فکر کنم فقط 2ک اینجوریه)از دست دادن mmrخیلی راحته اما وقتی میخوای 100تا mmrبیای بالا کلا 1قرن طول میکشه لامصب شبیه باتلاقه هی سعی میکنی بیاب بالا بیشتر فرو میری
به نظرم این سیستم رنک اصلا مناسب بازی گروهی نیست بیشتر به درد انفرادی میخوره
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
این پینگ الان از ایرانه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای خودته؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
بله سرور از ایرانه ، اگر بخواد برای خودم share بشه دردسر زیادی داره و من دنبالش گشتم اما کمی هزینه برداره و دردسر سازه مگر ایکه کسی پیدا کنی همه کار vps رو برات انجام بده نگهداریشم خودش باید کار بلد باشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کل جریان رو پ/خ کن هزینه و... مرسی چون ارزش داره پینگت تو بازی زیر 100 باشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
هنوز خودم خیلی به نتیجه نرسیدم اینم فقط یک تست بود که روی خود سیستم عامل اجرا شد . چیزی یا کسی گیر آوردم که آموزش کامل داد حتما خبر میدم که 5-6 نفری اقدام به خریدش کنیم حداقل خیلی به صرفه تر از این کاهش پینگ هاست که هر 1 گیگ 4 تومان میدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه اینجور باشه که واقعا ارزش داره،هزینه اش هرچقدر بود من هستم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسایی که میخوان ببیینن چه بازیکن هایی تیم عوض میکنن میتونن برن تو این لینک
Player transfers - Liquipedia Dota 2 Wiki
Youtube Junkey
trace (08-17-2015)
جالبه که SE Asia که روی مال تو 403 هست واسه من 130 و همینطور DubaiThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در عوض EU ها واسم بالای 300 ان
shavn (08-17-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©