برای من با کاهش پینگ به همین حد میرسه تو سرور روسیه با 150 بازی میکنم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای من با کاهش پینگ به همین حد میرسه تو سرور روسیه با 150 بازی میکنم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
هیچ وقت با یه احمق بحث نکن ، اول تو رو تا سطح خودش پایین میکشه بعد با تجربه ی عمری زندگی کردن توی اون سطح شکستت میده
دقیقا همینطورهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نرود میخ آهنین در سنگ
دوستان همیشه اونیکه اکثریت درست نیس شاید همه یک چیز رو اشتباه بدونن ولی درست باشه
من کسی رو تایید یا رد نمیکنم ولی من کافری رو که نشسته و به خدا فکر کرده و به کفر رسیده از کسی که بی تفکر عمریست خداپرست است را بیشتر می ستایمم
جمله سنگین بود کمرم راس نمیشه
اینکه ممکنه همه یه چیزو اشتباه بدونن ولی درست باشه کاملا حقیقته
که متسفانه اکثر افراد هم بالا بودن در جمع رو به بالا بودن عقل, معرفت و شعورشون ترجیح میدن !!!
مورد زیاد داشتیم طرف از پشت به دوستش خنجر زده فقط برای اینکه بقیه ازش خواسته بودن اینکارو کنه ... و این هم دلش نیومده با قبول نکردن این نامردی خودش رو توی جمع پایین بیاره
velgard (08-17-2015)
این جمله رو از خودت گفتی؟! :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عجب جمله ای بود xd
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یعنی گریم گرفت میدونم از چی میگی منم همچینم یعنی ترجیح میدم تو جمع بالا باشم ولی نمیشه کاریش کرد انسان رو دو پا ایستاد تا تو اوج دیده شه وگرنه چارپا راه رفتن آسان تر استThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از مارک دواین هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
یه استادی داشتیم وارد بحث باهاش شدیم یکی از بهترین کلاس های عمومی توی دانشگاه تبدیل شد به طوری که دانشجو هاش روز به روز اضاف شد . توی کلاس ادم های با شعوری پیدا میشد که از چند نوع دین بودن شیعه ، مسیحی و سنی . استاد هم یک فرد جوانی بود با شن ۳۰ سال تونسته بود دکترا فلسفه و ....بگیره توی قم و تهران مقام های زیادی برده بود خلاصه درس هم اندیشه ۲ بود بحث های جالبی میشد که در واقع نمیدونسی کی زمان کلاس تمام میشد دلیلش هم علم زیاد استاد و اطلاعات عالی دانشجویانی بود که دین های مختلفی داشتن. اینها رو توضیح دادم که زمینه ای باشه برای حرفی کی می خوام بزنم که حرف کلی استادمون بود : میگفت من مسلمان و شیعه هستم و میدونم چطوری انتخابش کردم و هیچ دینی رو رد نمیکنم . شما اگر می خواهید یک دین انتخاب کنید اول دین ها رو بشناسید و در اخر برید سراغ دینی که در نظر داشتین . مثلا می خواهید شیعه باشید اول برین سنی و مسیحی و...بشناسید بعد در مورد شیعه تحقیق کنید و با هم مقایسه کنید در اخر هم یکی را انتخاب کنید . ۹۰ ٪ از کسانی که میگن مسلمانیم تقلیدی بیش نیست که از پدرانشان به ارث رسیده و ارزش کم دارد چون بسیار سست هستش اگر می خواهی شیعه باشی بهش برس تا هیچوقت شدیدترین تکان ها نیز تو رو بر نگردونه . و همیشه بتونی از دین خودت دفاع کنی . بحث های زیادی میشد اما این چکیده ای بود. شمایی که ریختین سر این بنده خدا ممکنه اطلاعات کافی نداشته باشی و الکی جبهه گرفتی ممکنه حق با شما یا با اون باشه . پس خواهشا اگر اطلاعان داری بیا اینجوری بحث کنید
Mahdi-Void (08-18-2015),Persian Leopard (08-18-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©